ZIUA TRATATIVELOR-ASTRA INCEARCA 6 TRANSFERURI

Septembrie 10, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Tenis, Stiri principale

În încercarea de a întări lotul lui Nicolo Napoli, conducerea astrei a încercat, ieri, să obţină câteva transferuri importante, unii dintre jucătorii ajunşi în curtea grupării de prim-eşalon din „9 Mai” având o cotă destul de bună.

Atacant de la FC Bruges!

Dusan Dkokic Primul pe lista noilor veniţi este un internaţional sârb, cu un CV impresionant pentru prima ligă românească. Este vorba despre Dusan Dkokic, care a ajuns miercuri noapte în România, împrumutat pentru 4 luni de la clubul belgian FC Brugges, el fiind purtătorul tricoului cu numărul 9, la galonatul club belgian. Djokic (foto) are 1,84 metri şi 29 de ani, jucând la cluburi din ţara sa natală, precum Rad, Zemun, Obilic şi Zeleznik, dar „vârful” carierei sale a fost la Steaua Roşie belgrad, unde a marcat de 22 de ori, în 37 de partide, în perioada 2006-2007, FC Bruges plătind pentru el,conform site-urilor de specialitate, 2 milioane de euro! În Belgia, Djokic a evoluat, conform site-ului oficial alclubului, 31 de meciuri, marcând de 5 ori, iar în returul sezonului trecut a fost împrumutat la Omonia Nicosia, în Cipru.

A venit şi Dja Ettien

Felix Dja EttienDupă ce a fost testat,două zile şi în turneul din Slovenia, de unde a plecat din cauza unor probleme personale, la Astra a ajuns şi mijlocaşul central de 31 de ani, spaniol, Felix Dja Ettien. Acesta a jucat, 11 ani, la Levante, club spoaniol cu care a jucat şi în primaligă iberică, şi cu care se află în litigiu financiar, după falimentul acestei grupări. Dja Ettien este internaţionalal Coastei de Fildeş, în prezent fiind liber de contract, astfel că poate fi legitimat şi în afara perioadei de transferări, care s-a încheiat aseară!

În aceeaşi postură, de jucător liber, se află şi francezul Kevin hatchi, care are şi el şanse mari să rămână la Astra, după ce a fost văzut în amicalul cu Dinamo, jucătorul carea evoluat, în primăvară la FC Seul fiind considerat o soluţie pentru linia mediană.

Aşteaptă fundaş de 1,98 metri!

Vukasin Tomic În plus, aseară urma să se stabilească şi situaţia fundaşului sârb Vukasin Tomic, internaţional de tineret al ţării sale, de 22 de ani, legitimat la Jagodina, în prima ligă sârbă. Acesta iese în evidenţăprin înălţimea sa, având aproape 2 metri! În schimb, s-a renunţat la cei doi brazilieni aflaţi în probe, mijlocaşul Mateus Borges şi portarul Vila, la fel ca şi la Alin Coţan, de la Petrolul, care nu l-au convins pe Napoli că sunt peste  nivelul jucătorilor din lotul actual.

Miranda – pe drum

mirandaAstra l-a adus şi pe Daniel Vădrariu care, fiind curtat de FC Vaslui şi FC Timişoara, a ajuns, până la urmă, în liga I, la echipa ploieşteană.  Jucătorul de 19 ani al echipei Jiul a ajuns la Astra, după ce a evoluat pentru Jiul în 35 de partide, marcând 4 goluri. În plus, Astra are mari şanse să-l înregimenteze şi pe Osvaldo Miranda, atacantul lui Dinamo fiind aşteptat aseară la discuţii. Miranda are 25 de ani şi i-a costat pe Dinamo 1,5 milioane de euro, dar nu a mai prins, în ultimul timp, prima echipă a “câinilor” fiind trimis la “satelitul” din divizia B.

Desigur, în funcţie de rezultatele tratativelor cu jucătorii noi, Astra va lua apoi decizii privind disponibilizarea unora dintre fotbaliştii din lotul actual, dacă va fi cazul.

Sursa: fcastraploiesti.ro

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!