PUSI LA RESPECT

Septembrie 14, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a

mihalache JUVENTUS BUCUREŞTI – KAPRONI BOLDEŞTI 4-0 (3-0)

Stadion: „Juventus” – Colentina. Spectatori: circa 300. Au marcat: Fătu (89), Rotaru 827 – penalty), Dumitrescu (35), Zaharia (90+1)

Juventus: Rădulescu – Dima, D. Grigore, Tălpeanu, R. Ion – C. Dobre (73 Zaharia), Mihăescu, Rotaru (cpt) (78 Chirvase), Călinţaru (89 Motan) – Dumitrescu (84 Vâlcu), Fătu. Antrenor: Ionel Augustin.

Kaproni: Şerban (cpt) – Popa (81 Ioniţă), Lungu (38 Ciobanu), Ionescu, Dobrinoiu (39 Nae) – Micu – Defta, Secreţeanu, Bridinel, Gherghe – Nica (77 Paraschiv). Antrenor: Dragoş Mihalache.

Avertismente: Fătu (30), Rotaru (44), Motan (91) / Popa (26), Nica (36), Ciobanu (58), Bridinel (90).

Au arbitrat: Claudiu Tomoioagă (Popeşti-Leordeni – Ilfov) – Cătălin Ancu (Alexandria), Tomi Teodorescu (Roşiori).

Observatori FRF: Sorin Cojocaru (Bucureşti – pentru organizare), Gheorghe Mihalache (Buzău – pentru arbitraj).

Jucătorul meciului: Fătu (Juventus).

Potenţialul derbi al seriei a III-a, din liga a III-a, între singurele echipe cu maximum de puncte, înainte de etapa de vineri, Juventus Bucureşti şi Petrolistul Kaproni Boldeşti s-a transformat într-un joc „de-a şoarecele şi pisica”, în care pe teren au exista doar gazdele. A fost un sec şi umilitor 4-0, ceea mai drastică înfrângere suferită de echipa lui George Negoiţescu, de la promovarea în acest eşalon, într-o dispută în care prahovenii nu au avut nicio şansă! Asta pentru că, gazdele au jucat bine, pragmatic, arătând că visează justificat la revenirea în eşalonul secund, apoi, misiunea bucureştenilor a fost uşurată de gafele impardonabile ale apărătorilor prahoveni, iar arbitrajul a arătat şi el, mai ales prin cei doi asistenţi că „nu a fost ziua boldeştenilor”. A rezultat un 4-0 care nu va fi uşor de şters, mai ales prin prisma atitudinii „dubioase” a unora dintre jucători, „mâini moarte” pe arena din cartierul Colentina.

Juventus a încheiat repede conturile meciului, scorul fiind deschis din minutul 9, când după o centrare a lui Dima, de pe dreapta, abilul atacant Fătu a prins un şut ciudat, curios, mingea lovită de el, din 9 metri, lateral dreapta ducându-se, lobat, peste juniorul Şerban, pentru 1-0. Raidurile de pe banda dreaptă a gazdelor, unde Dima şi experimentatul fost prim-divizionar, Cornel Dobre „au făcut legea”, în faţa lui Dobrinoiu şi Gherghe, au dat roade, Fătu fiind blocat în ultimul moment (min. 20) ca să nu se facă 2-0. A „ajutat”, imediat, Lungu, care a făcut un penalty aiurea, trăgându-l, în careu, pe Dumitrescu( min. 27), căpitanul Rotaru neiertându-l pe juniorul Şerban, de la punctul cu var, pentru 2-0. Iar ca dezastrul să fie complet, Dumitrescu s-a trezit „erou”, dintr-o centrare, ratată, de pe partea dreaptă, care s-a dus, frumuşel, direct în vinclul opus, traiectoria mingiei fiind una care l-ar fi făcut invidios şi pe Hagi! 3-0, în minutul 35 şi, nu mai era mare lucru de făcut, chiar dacă „Norman” Mihalache (foto) a operat repede două schimbări, „jaloanele” Lungu şi Dobrinoiu fiind chemate pe bancă! Că Lungu a vrut să meargă, în iarnă, după portarul Bogdan Rădulescu, de la Kaproni, la Juventus, este o cu totul altă „poveste”, „emoţiile” transferului ratat „urmărindu-l”, parcă, pe longilinul apărător… Au intrat Ciobanu şi Nae, s-a mai schimbat ceva din aspectul partidei, Petrolistul a dat să se apropie de buturile fostului echipier, Rădulescu, dar când şi ultimii apărători au fost depăşiţi, au intervenit asistenţii, Gherghe fiind oprit aiurea (min. 48), din cursa spre golul de onoare, apoi Nae nu a găsit poarta, din careul mic, reluarea sa trecând milimetric pe lângă bară (min. 77). Şi ca tacâmul să fie complet, în prelungiri, Defta l-a pierdut pe drum pe Fătu, acesta a „aşezat” mingea pentru Zaharia, care a făcut 4-0, iar la scorul acesta, chiar că nu ar mai fi nimic de zis! Poate doar că juniorii Şerban şi Popa, de la Petrolistul, vor uita mai repede „coşmarul”, ei plecând la Mogoşoaia, unde au fost convocaţi la lotul naţional de juniori, UEFA 92, pentru o preselecţie.

Comments

One Comment on "PUSI LA RESPECT"

  1. pazzi on Lun, 14th Sep 2009 6:17 pm 

    po ice sai faca ma lu fatu, normal ca la pierdut pe drum e greu sa ti un asemenea atacant scuzati-ma ca va spun jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!