CU JUNIORUL LA LUPTA

Septembrie 14, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a

dan_puie TRICOLORUL BREAZA – CSM RM. SĂRAT 4-0 (1-0)

Stadion: Parc (Breaza) Spectatori: 500. Au marcat: Puie (4 şi 48), Vasilescu (47),

M. Vişan (78)

Tricolorul: B. Sava – Samson, Moroiţă, Cr. Apostol, M. Olteanu – Liuba (’55 Cursaru), Ghidia (’62 B. Marinescu), G. Ghiţă, Puie – M. Vişan, Vasilescu (cpt.) (’69 Negotei). Antrenor: Florin Stăncioiu jogoscasinoonline.eu

CSM: Budur – Nejneru, C. Puşcă, D. Cucu, I. Vişan – P. Dragoş (’61 Nica), Schwartz, Drăgan (’64 S. Anton), C. Miron – Sagna, Francis (’54 B. Ungureanu)

Antrenor: Mihai Ciobanu Bonus Fara Depunere

Eliminaţi: D. Cucu (’66), Budur (’84)

Au arbitrat: Andrei Chivulete – Bogdan Velicu şi Bogdan Gheorghe (toţi din Bucureşti). Observatori: Lucian Măiereanu (Braşov, pentru arbitraj), Vlad Nicolae (Bucureşti, pentru organizare).

Jucătorul meciului: Dan Puie

După “săpuneala” suferită în urma eşecului din Cupa României, de la Brazi, jucătorii TRicolorului Breaza au obţinut ceea mai clară victorie, până acum, din campionat, echipa lui Florin Stăncioiu trecând de o altă nou-promovată, CSM Râmnicu Sărat cu un clar 4-0. Dealtfel, trupa buzoiană, “lanterna” competiţiei, cu zero puncte, pare “rătăcită” prin acest eşalon secund, pe care-l va părăsi, în proporţie de 99 % , după cum se prezintă lucrurile acum pentru echipa lui Mihai Ciobanu.

Eroul meciului de la Tulcea, din etapa trecută, când a adus victoria echipei sale, juniorul Dan Puie (foto), a fost, şi de data aceasta, cel mai bun jucător al Tricolorului, el trecându-şi o dublă în cont şi devenind golgeterul echipei! Puie a deschis repede scorul, după o minge respinsă greşit de Budur, în min. 4, acesta fiind şi scorul la pauză. Nu au fost însă emoţii pentru soarta celor trei puncte, deoarece, imediat după ieşirea de la cabine, gazdele au marcat de două ori, prin Vasilescu (din marginea careului mic, min. 47), şi, imediat, prin acelaşi Puie (min. 48), cu un şut la vinclu, din 16 metri, de la 3-0, jocul devenind o simplă formalitate pentru gazde. Vasilescu şi-a “permis” să irosească şansa “dublei”, ratând un penaty, în min. 64, apoi, calvarul oaspeţilor s-a transformat în… coşmar, Cucu fiind eliminat de centralul Chivulete, perfect justificat, în min. 66. Cu un om în minus, buzoienii au mai luat un gol, de la “soldatul”, Vişan, cu un şut plasat, din afara careului, finalul fiind unul “de-a şoarecele şi pisica”, cu portarul Budur eliminat şi el, pentru un henţ comis, ca ultim apărător, în afara careului (min. 84), fundaşul Puşcă fiind nevoit să ia tricoul de portar, pentru că CSM-ul nu mai avea schimbări de făcut! A rămas 4-0, un succes liniştitor pentru Florin Stăncioiu, care se pare că va…părăsi echipa! Asta doar pentru câteva zile, cauza fiind un tratament medical pe care trebuie să-l facă tehnicianul Tricolorului.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!