DISCREPANTA

Iulie 15, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial

Dacă în această perioada Astra Ploieşti transferă fotbalişti care au CV-uri importante, cu state de plată în campionate puternice ale Europei, sau cu multe prezenţe în prima ligă a României, Petrolul - gruparea cea mai iubită în Ploieşti- se vede obligată să apeleze la fotbalişti trecuţi de prima tinereţe, care au acceptat să joace la Petrolul mai degrabă datorită relaţiilor de prietenie pe care le au cu Răchită.

Mai mult decât atât, lângă aceştia , în lotul „lupilor galbeni” au apărut numele unor fotbalişti care nu au fost selecţionaţi pe criteriul valoric ci al forţei majore. Practic, Răchită şi-a construit lotul mai degrabă de nevoie, fiind probabil, ca în timp, mulţi dintre jucătorii care se află acum în tricourile galben albastre să lase locul unor fotbalişti de valoare.

Până atunci, echipa Petrolul, aşa cum arată ea acum, trebuie să îşi ducă crucea, până când izbăvirea financiară va bate şi la uşa clubului fanion al Prahovei.

Deocamdată, Astra are banii şi jucătorii mai valoroşi, iar Petrolul are de partea ei suporterii şi o tradiţie care compleşeşte.

Ce contează cu adevărat?

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!