CADOURI DAMBOVITENE

Octombrie 19, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

PETROLUL TELEAJEN PLOIEŞTI – CSM TÂRGOVIŞTE 3-1 (2-0)

Arenă: ”Teleajen”, Ploieşti. Spectatori: 100. Au marcat: Bărboiu (17-autogol), A. Alexandru (33), L. Costache (50)/Fl. Constantin (80-penalti).

TELEAJEN: Dumitrescu (cpt) – D. Constantin, Cazan, Bărăgan, Panaite – De Grood – Alexandru (81 M. Dan), Andrei (88 Păduraru), L. Costache (60 Cernea), Stan (85 Copcealău). Rezerve: Mălescu – Vulpe, Safta. Antrenori: Dorinel Beznea şi Ion Albină.

CSM: Bărboiu (36 Dumitru) – B. Matei, Fl. Constantin, Arabolu, Paşalan (36 Rădulescu) – Chircă, Vasile, Maican (56 Sandu) – Filip (56 Iordache), Leţu, Grigore. Rezerve: Grecu, M. Matei, Daia. Antrenor: Marius Vişan.

Au arbitrat: Daniel Deca (Brăila) – Lucian Prună (Turnu Măgurele) şi Aurelian Tănase (Roşiori de Vede). Observatori FRF: Ştefan Chivu şi Vasile Ion (ambii, din Bucureşti).

Cartonaşe: D. Constantin (63), Cazan (80)/Vasile (65), Iordache (86).

Jucătorul meciului: Cody De Grood.

Petrolul Teleajen Ploieşti şi-a continuat seria succeselor, trupa antrenată de Dorinel Beznea şi Ion Albină reuşind a doua victorie consecutivă, după ce săptămâna trecută s-au impus, cu scorul 2-1, în deplasare la Argeşul Mihăileşti. De această dată prahovenii au învins, cu 3-1, pe CSM Târgovişte, dâmboviţenii arătându-şi limitele încă din debutul întâlnirii.

Primele două reuşite ale ploieştenilor au venit pe fondul a două greşeli ale portarului oaspete, Bărboiu, care a şi fost schimbat imediat ce a încasat a doua ”boabă”. În minutul 17, apărătorul buturilor dâmboviţene şi-a trimis în propria poartă o minge expediată din lovitură liberă de Andrei, iar gazdele nici nu sperau la un asemenea început de joc. După şutul periculos al lui De Grood (22), vizitatorii şi-au trecut în cont prima oportunitate de a marca, dar Leţu, din interiorul suprafeţei de pedeapsă a trimis pe direcţia portarului (29). Acelaşi Andrei a mai trimis o centrare în careul oaspeţilor, nefericitul Bărboiu nu a găsit altă soluţie decât să respingă balonul până în picioarele lui Alexandru, iar tânărul fotbalist al Teleajenului a modificat pentru a doua oară tabela de marcaj, cu un şut la colţul lung (33).

După pauză, cu un avantaj de două goluri, amfitrionii s-au retras, uşor-uşor, în apărare, permiţându-le dâmboviţenilor să fie mai prezenţi în joc. Dar, în urma unui contraatac, Alexandru a întors inteligent balonul pentru ”veteranul” Lara Costache care a marcat pentru un scor de neprezentare, cu un şut puternic din afara suprafeţei de pedeapsă (50). Din acest moment ploieştenii s-au retras şi mai mult în apărare, iar goana dâmboviţenilor pentru a marca golul de onoare a fost răsplătită de arbitrul Daniel Deca cu o lovitură de pedeapsă (uşor acordată), care a fost transformată de căpitanul Fl. Constantin (85). În ultimul minut al prelungilor, fostul jucător al Astrei, Păduraru, a zguduit transversala cu un şut în transversală.

3-1 şi Petrolul Teleajen s-a îndepărtat, cel puţin pentru moment, de zona minată a clasamentului.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!