CF Predeal- Chimia Brazi 1-3 (1-0)

Noiembrie 1, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

Stadion: Orăsenesc jogoscasinoonline.eu

Spectatori: 30

Au marcat: Cristache 21/ Stana 59 (p),  Dinu 67, C. Vlad 86

CF Predeal: Al. Neagu- Al. Muşat (81- Potecea), Aştilean, Achiţei, Ad. Stoica- Fl Ene, Curiman, A. Vasile ( 72- Neacşu), Mihai (63- Cozac)- Cristache, Anghel (76- D. Muşat)

Antrenor: Alex Gătej Bonus Fara Depunere

Chimia: A. Gheorghe- A. Neagu, Sambou. Gâţu, Irimescu- Baroian (46- Munteanu; 70- Fl. Dumitru), Dinu , Stana, Coţan (55-Lefter)- C. Vlad, Muţiu (49- V. Lazăr)

Antrenor: Sebi Tudor

Arbitri: Andrei Râşnoveanu( Popeşti Leordeni)-  Răzvan Manciu ( Popeşti Leordeni),  Dumitru Sandu( Buzău).

Avertismente: Aştilean 36, 59, Achiţei 75, Neacşu 78, Ad Stoica 79/ Munteanu 62, a. Neagu 71, Dinu 74, Gâţu 80

Eliminare : Aştilean 59

Trebuie precizat din capul locului că victoria Chimiei Brazi este incontestabilă, dar ea ar fi fost, poate, imposibil de obţinut dacă echipa gazdă nu ar fi avut în componenţă jucători care fie sunt juniori, fie abia  au terminat junioratul.

Pe un teren acoperit în totalitate de zăpada căzută în noaptea de dinaintea desfăşurării meciului, era evident pentru toată lumea că se va impune echipa care va rezista din punct de vedere fizic, valoarea fotbalistică fiind “nivelată” de starea suprafeţei de joc.

Şi. La fel de evident era faptul că, pe un asemenea teren, ocaziile nu apar cu nemiluita şi atunci când le ai trebuie să profiţi de ele.

În prima parte a meciului, tinerii dela CF Predeal au părut mai „adaptaţi „ la condiţiile de joc, ei reuşind să marcheze la singura oportunitate pe care au avut-o : în minutul 21, Mihai a centrat perfect de pe partea stângă, în faţa porţii prahovenilor, iar Cristache, venit nemarcat în careul mic a reluat simplu, din 5 metri şi a deschis scorul.

De partea cealaltă, Muţiu a dat senzaţia că evoluează pentru prima dată pe un astfel de teren, ratând (nepermis pentru experienţa lui) ocazii rarisime, în situaţii de unu la unu cu portarul advers (minutele 11 şi 42).

Lovitura de cap a lui Sambou (min 31 ) şi mingea exopediată în bara transversală de Stana, de la 30 de metri (min. 40) au completat lista ratărilor pentru Chimia Brazi, în prima parte a jocului.

În primele 10 minute ale reprizei a doua , Sebi Tudor este inspirat şi îi scoate din teren pe Baroian, Muţiu şi Coţan- jucători „din alt film” pe un astfel de teren, şi echipa câştigă în consistenţă.

Valentin Lazăr este faultat în careu de Aştilean, acesta primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Penalty-ul acordat just este transformat cu siguranţă de Stana, care restabileşte egalitatea (min. 59 ).

Cu un om în plus şi profitând din plin de căderea fizică a celor de la CF Predeal, Chimia trece în avantaj în minutul 67, graţie unui eurogol marcat de Mihai Dinu- şut de la 18 metri, în vinclu.

Victoria este asigurat în minutul 86, după ce Cătălin Vlad, scăpat singur pe contraatac, înscrie la colţul lung. Cu un minut înainte, Stana îşi bătuse joc, pur şi simplu, de un penalty ( încercând o „scăriţă) obţinut de acelaşi Valentin Lazăr.

Una peste alta, a fost un prim succes în deplasare pentru Chimia Brazi în acest sezon, dar rezultatul s-ar putea să nu conteze foarte mult în condiţiile (foarte probabile) în care CF Predeal se va retrage din competiţie.

O bilă albă pentru Lucian Rădulescu, directorul Chimiei, poate singurul care era convins la pauza meciului că echipa lui va întoarce rezultatul nefavorabil după primele 45 de minute.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!