EXEMPLU DE EFICIENTA

Noiembrie 10, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

kaproni-conpet Petrolistul Kaproni Boldeşti- Conpet Ploieşti 0-1 (0-0)

Stadion: Petrolistul jogoscasinoonline.eu

Spectatori: 300

A marcat: Enescu 68

Petrolistul Kaproni: Şerban- Defta (60-Gherghe), Ionescu, Ciobanu, Dobrinoiu- Micu- Ioniţă (21- Popa), Oct. Gheorghe (61- Cr. Nica), Secreţeanu (11- Bridinel)- Arnăutu Bonus Fara Depunere

Antrenor: Dragoş Mihalache

Conpet Ploieşti: Bica- M. Tudor, Lungu, Frâncu,, Stanca- Maria, Enescu(78- Baciu), Ilioiu, Stăncescu (74- Creţu)- Iacob- C. Ilie (46- Ivan; 90- Cioc)

Antrenor: Sebi Tudor

Arbitri: Ionel Ivan – Cristian Marchidanu, Marius Titirişcă (toţi trei din Brăila)

Avertismente: Micu 20, Popa 43, Ionescu 45, Defta 54/ Maria 32, Stanca 39, Ilioiu 42, 90, Stăncescu 53, Enescu 58, Bica 89

Eliminare: Ilioiu 90

Un meci dominat haotic de echipa gazdă şi câştigat de pragmatica echipă a Conpetului, care a marcat golul victoriei la singura ocazie cu adevărat importantă pe care a avut-o.

În minutul 68, Stăncescu i-a aşezat mingea lui Enescu, iar acesta a şutat, de la 18 metri, fără speranţe pentru portarul gazdelor Şerban.

Chiar dacă au preset mai mult careul advers, jucătorii de la Petrolistul Kaproni nu au avut determinarea necesară pentru a se impune pe un teren greu, aşa cum a fost cel de la Boldeşti, şi nici nu au avut luciditatea necesară pentru a specula momentele favorabile.

Pentru că, în minutul 65 Cristi Nica a avut o acţiune personală., a trecut de doi adversari, dar nu a “prins” cadrul porţii la şutul expediat din 12 metri. Dacă ar fi marcat, probabil că Petrolistul s-ar fi impus în acest meci.

Interesant este faptul că jucătorii de la Conpet au arătat o că pot juca, la un asemenea derbi, cu o determinare aparte, ceea ce ar face ca echipa lui Silviu Dumitrescu să arate ca o pretendentă serioasă la promovarea în Liga B. Cu o condiţie, însă, aceea ca şi la meciul cu Juventus Bucureşti, echipa aflată  pe primul loc, jucătorii de la Conpet “să moară pe teren” aşa cum au făcut-o în derbiul cu Petrolistul Kaproni. Prietenii ştiu de ce!

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!