ECHIPA CS FLORESTI-PERFORMERA FOTBALULUI JUDETEAN

Noiembrie 11, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal AJF, Stiri principale

sinescu Aproape de finalul turului de campionat în fotbalul judeţean, trei formaţii impresionează prin rezultatele obţinute până în acest moment: Intersport Plopeni- în Liga A Prahova, Progresul Drăgăneşti şi CS Floreşti- în Liga B Prahova.

Acestea sunt cele trei echipe, dintre cele 118 formaţii angrenate în competiţiile fotbalului judeţean, care au reuşit performanţa de a fi neînvinse până în acest moment.

În aceste condiţii, eventuala promovare a acestor formaţii în eşaloanele imediat superioare din punct de vedere valoric nu ar mai surprinde pe nimeni.

În Liga A Prahova, Intersport Plopeni a câştigat 13 dintre cele 15 meciuri jucate, în celelalte două formaţia din Plopeni obţinând rezultate de egalitate. Graţie acestui parcurs, fotbaliştii de la Intersport s-au instalat confortabil în fruntea clasamentului, având, deja, şapte puncte avans faţă de formaţia clasată pe poziţia secundă, Avântul Măneciu.

În Seria Est a Ligii B Prahova, Progresul Drăgăneşti este echipa care se detaşează în mod evident de toate celelalte competitoare. Cu un bilanţ impresionant, 13 victorii şi un rezultat de egalitate, formaţia din Drăgăneşti şi-a asigurat un avans confortabil faţă de Tinereţea Izvoarele, grupare aflată pe treapta a doua a clasamentului, distanţa dintre cele două echipe fiind de 9 puncte.

Cea mai în formă formaţie din fotbalul judeţean, până acum, este CS Floreşti.

Aflată în Seria Vest a Ligii B Prahova, gruparea din Floreşti a câştigat toate cele 14 partide disputate, multe dintre aceste victorii fiind obţinute la scoruri impresionante.

Cu 66 de goluri marcate şi doar 5 primite, CS Floreşti nu poate rata promovarea în Liga A Prahova nici dacă ar vrea acest lucru, având deja 12 puncte avans faţă de ocupanta locului secund în clasament, Prahova Nedelea.

În fine, un alt aspect demn de semnalat la nivelul fotbalului judeţean este acela că, în acest sezon, toate cele 118 echipe care se află în competiţie au reuşit să puncteze în clasament, spre deosebire de anii anteriori.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!