DIFERENTA DE IMPLICARE

Noiembrie 11, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

arnautu Nu trebuie să fii expert ca să îţi dai seama că nu mai funcţionează ceva în angrenajul formaţiei Petrolistul Kaproni Boldeşti. Pentru prima dată în acestă ediţie de campionat, gruparea prahoveană „a legat” două eşecuri, unul în deplasare cu Rapid II Bucureşti, şi unul acasă, cu o altă formaţie din judeţ, Conpet Ploieşti.

Momentul, fără doar şi poate, este unul delicat pentru o formaţie care s-a obişnuit cu rezultatele pozitive.Sigur, se pot invoca mai multe motive: unul ar fi lipsa de inspiraţie a antrenorului Mihalache în titularizarea unor jucători, altul ar putea fi generat de presiunea rezultatelor care lasă urme în exprimarea din teren a jucătorilor. Dar, fără doar şi poate, cel mai important motiv pentru parcursul slab al Petrolistului în ultimele două etape de campionat este acela că în echipă sunt două tabere.Cel puţin aşa crede antrenorul Mihalache.

Este inacceptabil ca această echipă să stea în doar 4-5 jucători care îşi fac datoria meci de meci. Cât să mai poată şi ei să ţină în spate neimplicarea celorlalţi?”, a declarat antrenorul Dragoş Mihalache, după înfrângerea din meciul cu Conpet.

Este ştiut faptul că, atunci când o formaţie nu acţionaează ca un tot unitar, mai devreme sau mai târziu lipsa de coeziune dintre jucători face ca rezultatele să fie dintre cele mai slabe.

Arnăutu şi Bridinel

Pentru exemplificare, la ultimul meci disputat de gruparea din Boldeşti, Sergiu Arnăutu a încercat, practic, de unul singur, să destabilizeze defensiva Conpetului, în vreme ce Bridinel, un fotbalist de la care şefii Petrolistului aşteaptă multe, a făcut figuraţie, fiind complet ieşit din ritmul partidei..

Dirferenţa de implicare în joc a celor doi este cu atât mai regretabilă cu cât Arnăutu, care a început perioada de pregătire la Petrolul, a revenit la Boldeşti şi a înţeles că trebuie să dea totul pentru echipa care l-a lansat în fotbal, având deja 6 goluri marcate pentru Petrolistul Kaproni.

De partea cealaltă, Bridinel, care are calităţi foarte bune, pare a fi intrat într-o interminabilă pasă neagră a evoluţiilor sale, chiar dacă şefii echipei din Boldeşti au insistat pentru el, atunci când fotbalistul trebuia să se reîntoarcă la echipa de care aparţinea- Tricolorul Breaza.

Atunci când Bridinel şi Arnăutu vor interpreta aceeaşi partitură şi, în general, când toţi fotbaliştii echipei antrenate de Mihalache se vor „înhăma” la acelaşi jug, Petrolistul Kaproni va fi, din nou, o formaţie redutabilă.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!