PE DRUMUL CEL BUN

Februarie 1, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

Jean-Claude-Adrimel-Bozga Jean Claude Adrimer Bozga este fundaşul central al Petrolului Ploieşti care a părut a fi cel mai motivat om al grupării petroliste în perioada de pregătire pe care echipa antrenată de Vivi Răchită a efectuat-o în această iarnă.

După ce a dat probe, în vara anului trecut, la Pandurii Târgu Jiu, după ce s-a vorbit despre o plecare a acestuia la Oţelul Galaţi şi după ce a fost cooptat din nou în lotul Petrolului pe parcursul turului de campionat, Bozga pare să fi înţeles un aspect important pentru cariera lui. Nu poate progresa dacă nu are constanţă în pregătire şi în meciurile oficiale.

Fundaşul de 25 de ani şi jumătate trage cu dinţii pentru a prinde un post de titular la Petrolul şi în returul campionatului. În cantonamentul pe care echipa ploieşteană l-a efectuat la Predeal, Bozga a fost printre cei mai buni în pregătire, nu a avut pretenţii de mare fotbalist şi , în general, şi-a văzut de treaba lui. Ca şi în meciurile de verificare disputate de Petrolul până acum.

Viaţa extrasportivă a jucătorului, cândva tumultoasă, a intrat în limitele rezonabilului şi, în condiţiile în care Bozga va continua pe aceeaşi linie a seriozităţii, ar putea fi un om de bază al Petrolului în retur.

Ar fi şi timpul !

Comments

2 Comments on "PE DRUMUL CEL BUN"

  1. marius on Mar, 2nd Feb 2010 2:40 pm 

    pe cel mai bun drum:)

  2. pitik on Mie, 3rd Feb 2010 11:00 am 

    Este, oricum, un fundas foarte bun.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!