TEST UTIL LA STREJNIC: CONPET PLOIESTI-AFC FILIPESTII DE PADURE 2-0 (0-0)

Ieri dimineaţă cu începere de la ora 10, 45 pe terenul II al Complexului Sportiv de la Strejnic, formaţia transportatorilor de ţiţei prin conducte, pregătită de către Silviu Dumitrescu, a întâlnit colega de serie şi de eşalon- AFC  Filipeştii de Pădure – grupare antrenată de George Niculuţ. Partida s-a disputat pe un teren acoperit cu un strat subţire de zăpadă, jucătorii ambelor combatante angajându-se foarte serios la efort mulţumindu-şi, din acest punct de vedere, tehnicienii.

Este de la sine că pe un astfel de „gazon alb” nu se putea pune mare preţ pe realizările tehnico-tactice pentru că nu exista posibilitatea controlului „coţofanei” care, în dese rânduri a jucat feste serioase fotbaliştilor din ambele tabere! Asta, în special, în primul mitan atunci când niciuna dintre cele două formaţii nu a reuşit să puncteze, deşi oportunităţi de a finaliza au existat la ambele porţi. Nu acelaşi lucru s-a mai întâmplat şi după pauză pentru că „galben-albaştrii” conpetişti au fost mult mai insistenţi şi percutanţi reuşind să puncteze în două rânduri prin „veteranul” Iacob şi mijlocaşul Maria.

Dar iată şi componenţa celor două echipe:

Conpet: Bica – Mihai, Dan, Creţu, Dumitru – Cioc, Baciu, Voinea, Andrei – Nica, C. Ilie.

După pauză Silviu Dumitrescu a trimis pe teren următorul “11”: Dinu – Tudor, Lungu, Frâncu, Stanca – Maria, Ilioiu, Enescu, Stăncescu – Iacob, Ivan.

AFC Filipeşti: Răchită – Năescu, Petre, Cazan, L. Radu – Marinescu, Dascălu, Budileanu, Biţică – Pelmuş, Elisei.

Pe parcursul jocului au mai intrat: Brebenel, Chiriţă, Constantinescu, Bârsan şi Niţoi.

Meciul a fost condus de o brigadă de arbitri care l-a avut, la centru, pe Daniel Richită, iar la cele două linii pe Adrian Stoienoiu (ambii din Boldeşti Scăieni) şi Adrian Niţă, din Ploieşti.

Mâine dimineaţă, de această dată pe stadionul „Minerul” din Filipeştii de Pădure, antrenorii celor două echipe au hotărât să se dispute şi revanşa acestui meci.

Comments

One Comment on "TEST UTIL LA STREJNIC: CONPET PLOIESTI-AFC FILIPESTII DE PADURE 2-0 (0-0)"

  1. pentru Costel cel lacom on Sâm, 6th Feb 2010 9:30 pm 

    AFC Filipesti – o echipa de doi bani, ca si presedintele ei de onoare jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!