REMIZA CU BUZOIENII: GLORIA BUZAU-CHIMIA BRAZI 1-1

Februarie 9, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

sebi_tudor Chimia Brazi este echipa prahoveană din Liga III-a care a ales, în ultimele trei partide de verificare disputate în această iarnă, doar adversari dintr-un eşalon valoric superior.

După ce a învins, pe rând, pe FC Snagov (scor 4-3) şi pe Tricolorul Breaza (scor 4-2), gruparea antrenată de Sebi Tudor (în foto) a remizat, pe terenul sintetic al Complexului Sportiv de la Izvorani, în meciul cu divizionara secundă Gloria Buzău (scor 1-1).

 Golul echipei prahovene a fost marcat de Alin Coţan, imediat după pauză. Ratările numeroase din partea a doua a meciului au făcut ca fotbaliştii Chimiei să nu câştige această dispută, dar au reliefat încă o dată faptul că, în această perioadă, echipa de lângă Combinat este adepta fotbalului ofensiv.

Nemulţumit de lipsa de concentrare în faţa porţii adverse, dar conştient că echipa se află pe o pantă ascendentă a exprimării în treren, antrenorul Sebi Tudor s-a arătat încrezător într-un parcurs bun în retur al formaţiei pregătite de el.

În disputa cu Gloria Buzău, pentru Chimia au evoluat următorii jucători:

 Petre – Catană, Toporan, Gâţu, Irimescu – Baroian, Stana, Minciună, Lazăr – B. Năstase, C. Vlad.

Pe parcursul părţii secunde au mai intrat pe teren portarul Gheorghe şi jucătorii de câmp Ciobanu, Ghiţă, Arnăutu, Coţan şi Fl. Dumitru.

Una peste alta, în cele trei meciuri jucate de Chimia împotriva unor echipe din Liga a II-a, bilanţşul prahovenilor este unul pozitiv, cu 2 victorii şi un rezultat de egalitate.

Mai mult decât atât, Chimia a marcat nu mai puţin de 9 goluri (o medie de 3 goluri pe meci), ceea ce spune multe despre forţa ofensivă e grupării antrenate de Sebi Tudor.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!