START CU GANDUL LA PROMOVARE

Ianuarie 13, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stirea zilei

George BridinelJucatorii celei mai bune echipe prahovene de la nivelul Ligii a III-a, Tricolorul Breaza, s-au intors, de luni, la antrenamente.

La prima sedinta de pregatire din 2009 s-au prezentat toti componentii lotului care au incheiat prima parte a campionatului pe locul secund, dar si multi fotbalisti noi.

Sub comanada lui Florin Stancioiu si Costin Plavache s-au aflat cei patru jucatori de la Stiinta Bacau - Alin Liuba, Radu Bumbar, Marius Ciorchina si George Ghiorghita , fundasul central de la FC Timisoara, Baiesu, dar si mijlocasii Bogdan Marinescu (CF Sacele) si, respectiv, George Bridinel (Petrolistul Kaproni Boldesti). Ultimului jucator mentionat i-a expirat imprumutul la echipa mentionata, iar tehnicianul Florin Stancioiu a afirmat despre acesta ca este un jucator de valoare si de care are nevoie.

Cuvantul de ordine printre conducatorii echipei este promovarea de pe primul loc in cel de-al doilea esalon fotbalistic al tarii.

Dupa 17 etape disputate, echipa Tricolorul Breaza se afla pe pozitia secunda a podiumului de premiere, la doar doua puncte in spatele liderului Victoria Branesti. Insa, gruparea prezidata de catre profesorul Constantin Anghelache are un program mai usor in retur, urmand ca pe arena “Parc”, din Breaza, sa soseasca chiar detinatoarea fotoliului de lider, meci care se va disputa in etapa a XXVII-a.

 

Sambata se trage linie

 

In aceasta saptamana, jucatorii isi vor continua  pregatirile la baza proprie, iar sambata au programat un prim meci de verificare, in compania unui adversar care inca nu a fost stabilit. Seria jocurilor de pregatire nu se va opri aici, urmand sa se dispute alte trei partide de acest gen.

Dupa testul din prima zi a week-end-ului urmator, tehnicianul Florin Stancioiu va renunta la mai multi jucatori, acesta intentionand sa creeze un lot de 25 de fotbalisti, dintre care opt sa fie la varsta junioratului.

La inceputul lunii viitoare, mai exact in perioada 2-14 februarie, echipa Tricolorul Breaza va intra in cantonament, la baza proprie din localitate.

Comments

One Comment on "START CU GANDUL LA PROMOVARE"

  1. greuceanu on Mar, 13th Ian 2009 10:17 pm 

    bridinel e deja revenit la Boldesti, au un antrenor cu portarii (nou, de la Bod), la reunire a venit si Iulian Capeti, un nou investitor, care a adus jucatorii de la Stiinta, un autocar, 600 de scaune pentru marirea tribunei si a promis si nocturna din vara! Sambata joaca la arena Minerul cu AFC Filipestii de Padure, de la ora 11:00!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!