SPERANTE PLOIESTENE LA PALETA DE ARGINT

Iunie 23, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Stirea zilei 4, Tenis de masa

tenis_de_masa Cea de-a 40-a ediţie a trofeului „Paleta de Argint”, rezervat celor mai mici jucători de tenis de masă din România, va avea loc în perioada 26-28 iunie, la Piatra Olt.

Iniţial, competiţia  a fost programată de Federaţia Română de Tenis de Masă pentru perioada 3-5 iulie, dar datele de disputare a celei mai vechi competiţii din acest sport au fost modificate, fără ca forul diriguitor să anunţe şi cluburile participante, ceea ce a dus la nemulţumirea fondatorului acestui trofeu, ploieşteanul Paul Constantinescu.

Sunt foarte dezamăgit, în primul rând de faptul că ediţia a 40-a nu a fost dată spre organizare Ploieştiului. Eu am solicitat acest lucru şi cred că era o chestiune de principiu ca „Paleta” să revină, la ceas anivesar, în oraşul în care a apărut ideea acestei competiţii. Nu înţeleg nici de ce nu au fost anunţate cluburile de modificare datelor de concurs. Nu aşa se organizează o competiţie de asemenea anvergură“, ne-a declarat, nemulţumit, Paul Constantinescu.

La cea de-a 40-a ediţie a Paletei de Argint, din partea Clubul Sportiv Petrolul vor participa 6 concurenţi - 5 fete şi un băiat. Sportivii vor fi însoţiţi de antrenoarea Iulia Caloianu şi vor pleca mâine spre locul de desfăşurare a competiţiei, cu un microbuz pus la dispoziţie de club.

Cele mai mari speranţe la medalii le are echipa de fete a clubului Petrolul, obiectivul sportivelor ploieştene fiind o clasare între primele patru formaţii ale turneului.

Comments

One Comment on "SPERANTE PLOIESTENE LA PALETA DE ARGINT"

  1. Jocuri Gratis on Mie, 24th Iun 2009 9:20 pm 

    super…

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!