RECONCILIERE PENTRU PETROLUL

galerie_petrolul Astăzi, la orele prânzului, reprezentanţii galeriei „Lupii galbeni”, Octav Preda şi Dragoş Ştefan, au dorit să transmită un mesaj iubitorilor echipei Petrolul, înainte de reluarea pregătirilor pentru noul sezon.

Cei doi, care multă vreme s-au aflat în tabere distincte, au „făcut pace” şi au vorbit despre o susţinere necondiţionată a noii echipe a Ploieştiului, dar au prezentat şi câteva iniţiative de luat în seamă.

În acest sens ei au conceput câteva sute de afişe prin care convoacă pe toţi simpatizanţii Petrolului joi, începând de la ora 17.15, în faţa Primăriei „pentru a participa alături de galerie la începerea pregătirilor noii echipe”.

Cei doi lideri, Octav Preda şi Dragoş Ştefan, sunt încrezători că noul proiect conceput de Vivi Răchită se va finaliza cu satisfacţii de ambe părţi.

În intenţia declarată cu acest prilej, liderii suporterilor petrolişti doresc o mai bună promovare  a imaginii noii echipe a oraşului, imagine  care să fie predominantă în Ploieşti.

Mai mult decât atât, acum la început de drum, suporterii vor susţine, material şi financiar, una dintre grupele de copii şi juniori care are în componenţă pe cei mai mulţi copii nevoiaşi (n.n.- iniţiativă excelentă, pentru care merită toate felicitările !).

Un alt punct extrem de important a fost acela al demarării unei acţiuni intitulată „Bani pentru club”. Ideea este cât se poate de simplă şi presupune colectarea eventualelor fonduri care s-ar strânge de la agenţii economici din oraş care vor dori să spijine financiar echipa.

Pentru că suporterii văd un nou început, din 25 iunie, speră ca de această dată proiectul noii echipe a Ploieştiului să fie un succes.

„Pot să spun doar atât: proiectul CSM Ploieşti a eşuat ! Vom încerca alături  de Vivi Răchită şi conducerea oraşului să reclădim Petrolul care 99,99% este sufletul nostru, oricât de lungă va fi aşteptarea” - a precizat Octav Preda, care speră ca mâine, la ora stabilită să fie prezenţi 400-500 de suporteri.

Comments

One Comment on "RECONCILIERE PENTRU PETROLUL"

  1. echipament laborator on Joi, 25th Iun 2009 3:22 pm 

    Mai mult noroc data viitoare!!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!