REUNIRE CU MULTE SCHIMBARI

chimia_brazi Ziua de azi a marcat începutul pregătirilor echipei Chimia Brazi. De la primul antrenament sub comanda lui Ion Cojocaru au lipsit mai mulţi fotbalişti din lotul de jucători care a încheiat sezonul anterior.

Dan Marian , Murar, Tudorache, Tătaru, Octavian Gheorghe şi Păsărin au fost puşi pe lista de transferuri, iar Cristi Nica şi Sorin Ciobanu nu au fost prezenţi la reunirea lotului pentru că se află la final de contract şi trebuie să renegocieze înţelegerile cu echipa de lîngă Combinat.

A fost prezent, în schimb, portarul Alexandru Petre, care şi-a încheiat perioada de juniorat la Petrolul. Tot la capitolul sosiri se numără şi Răzvan Gheorghe şi Aurelian Stan de la CS Brazi, dar si doi fotbalişti împrumutaţi de Petrolul, în sezonul trecut, la Petrolistul Kaproni Boldeşti- Nicuşor Copilu şi Florin Gheorghe. La Chimia a revenit şi Fabian Ungureanu, jucător care a fost împrumutat de echipa de lângă Combinat, în sezonul trecut, la formaţia Petrolul Teleajen.

Obiectiv

Cu foarte mulţi tineri în lot, gruparea prahoveană nu îşi propune pentru viitoarea ediţie de campionat să promoveze în Liga a II-a, ci doar să construiască o echipă bună la nivelul ligii a III-a.

Vrem să construim o grupare axată pe juniori, care să practice un fotbal modern, bazat pe un angajament dus la extrem“, a declarat antrenorul Ion Cojocaru.

Echipa din Brazi se va antrena la baza proprie şi astăzi, urmând ca, de la începutul săptămânii viitoare, fotbaliştii Chimiei să intre în cantonament la Sinaia, pentru o perioadă de 10 zile.

În cadrul cantonamentului montan, echipa va susţine şi câteva partide de verificare, pe terenul de la Moroieni.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!