ULTIMELE PROMOVATE

Iunie 25, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF

Marţi după amiaza, pe terenurile de fotbal “Dorobanţul” şi “Teleajen”, ambele din Ploieşti, s-au disputat două meciuri de baraj contând pentru promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al judeţului. În aceste dispute s-au întâlnit ocupantele locurilor secunde din Liga C Prahova, după următorul program: CS Blejoi - Rapid Sălciile şi Cetatatea Coada Izvorului - Intersport Călineşti.

După 90 de minute, formaţiile CS Blejoi şi Intersport Călineşti au reuşit să-şi asigure dreptul ca din sezonul viitor, să evolueze în Liga B Prahova, ambele grupări apărute pe eşichierul fotbalului judeţean abia în urmă cu un an. Pentru formaţia din Blejoi a marcat Coşieru, în minutul 74, reuşită care a fost sinonimă cu promovarea. Marea perdantă s-a numit Rapid Sălciile, team condus de către maseurul Petrolului Ploieşti, Ghioca Răduţă.

În celălalt meci, atacantul lui Intersport Călineşti, Robert Bociu, a tranşat de unul singur soarta promovării, reuşind un hattrick, în minutele 34, 43 şi 61. De partea cealaltă, pentru formaţia din localitatea Coada Izvorului a marcat golul de onoare prin V. Radu, în minutul 37. Interesant este faptul că, din sezonul următor, echipa Intersport Călineşti va începe o colaborare cu viitoarea echipă de Liga A Prahova din Câmpina, astfel că, la momentul actual, nu se ştie ce se va întâmpla cu locul Călineştiului din Liga B Prahova.

Alături de aceste echipe, de pe prima poziţie, au promovat, în cel de-al doilea eşalon fotbalistic judeţean, alte patru grupări: CS Şirna, Unirea Urlaţi, Juventus Ploieşti şi Flacăra Mălăeşti.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!