HOCHEIUL PLOIESTEAN RESPIRA PRIN CS OLIMPIA

Ianuarie 22, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Hochei, Stirea zilei 3

De ceva timp, in peisajul sportiv din judetul Prahova a aparut si o echipa masculina de hochei pe gheata, de juniori – CS Olimpia Ploiesti. Aceasta grupare s-a infiintat la initiativa fostului hocheist de la Petrolul Ploiesti, Gabriel Raducanu, actualmente antrenor cu acte in regula. Acesta este ajutat la pregatirea micutilor sportivi de catre “secundul” Adrian Bontas, iar de pregatirea portarilor se ocupa fostul jucator de echipa nationala – George Minescu.

De patru ori pe saptamana, peste 20 hocheisti se pregatesc la patinoarul Olimpia, din incinta “Parcului Tineretului” din Ploiesti, acestia participand in campionatul national organizat de catre Federatia Romana de Hochei. “Echipa este formata din copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 15 ani, iar definitivarea lotului s-a facut in baza unor testari specifice”, ne-a declarat tehnicianul Gabriel Raducanu. Acelasi interlocutor a mai adaugat: “Am dori ca la echipa noastra sa vina cat mai multi copii sa practice acest sport. Chiar daca practicam un sport de iarna, activitatea noastra se desfasoara pe toata durata anului, vara efectuam antrenamente specifice pe ciment”.

Suportul financiar este asigurat de parintii copiilor, care cotizeaza lunar cu cate o suma de bani, dar si de la diversi sponsori, care sprijina bunul mers al formatiei.

 

Debut promitator jogoscasinoonline.eu

 

Odata cu startul sezonului de iarna, micutii hocheisti de la CS Olimpia au putut intra pe patinoarul din Ploiesti. Pe langa antrenamentele specifice au disputat si mai multe meciuri de pregatire, in special cu echipele din orasele Bucuresti sau Galati, adica municipiile care au patinoare acoperite. Unul dintre aceste meciuri s-a desfasurat la jumatatea lunii decembrie, atunci cand sportivii ploiesteni au reusit sa termine la egalitate, scor 2-2, disputa cu AS Chimistul Bucuresti (pepiniera formatiei de prim esalon – Steaua Bucuresti). La finele saptamanii trecute, CS Olimpia Ploiesti a intalnit, in deplasare, pe ICE Magic Buzau, formatie pe care a invins-o cu scorul de 6-0, dupa ce in meciul de la Ploiesti gazdele s-au impus cu 9-0.

 

Start intr-un turneu puternic Bonus Fara Depunere

 

Peste o saptamana, timp de trei zile, Municipiul Suceava va gazdui prima editie a Memorialului “Stefan Tomovici” la hochei. La competitia organizata de CSM Suceava si DSJ Suceava vor participa patru echipe de hocheisti, printre care si formatia ploiesteana. 

In prima zi a intrecerii, de la ora 19.30, se vor intalni formatiile CSM Suceava si Chimistul Bucuresti, in cel de-al doilea meci al zilei urmand sa se intalneasca, de la ora 21.00, echipele Olimpia Ploiesti si CSM Brasov. Sambata, 31 ianuarie, programul jocurilor din cadrul Memorialului “Stefan Tomovici” va incepe la ora 9.00 cu intalnirea CSM Suceava – CSM Brasov si va continua la ora 10.30 cu partida dintre Olimpia Ploiesti si Chimistul Bucuresti. Duminica, 1 februarie, se vor juca ultimele meciuri ale turneului de hochei pentru echipe de copii sub egida Memorialului “Stefan Tomovici”, de la ora 8.30 urmand sa se intalneasca formatiile CSM Brasov si Chimistul Bucuresti, iar de la ora 10.00 – echipele CSM Suceava si Olimpia Ploiesti. Cele trei zile ale competitiei hocheistice se vor incheia cu festivitatea de premiere, care va avea loc de la ora 12.00.

 

Lotul echipei CS Olimpia Ploiesti:

 

Dragos Gheorghe, Radu Nitu, Mihnea Radulescu, Stean Tubac, Victor Pascaru, Fabian Alexandru, Andrei Zvirid, Costin Popa, Andrei Pop, Nicolae Oancea, Theodor Ionescu, Matei Ionescu, Stefan Zmaranda, Ana Voicu, Fabio Colobichio, Victor Popescu, Andrei Radulescu, Calin Marin, Cristian Zaharia, Mircea David, Alexandrescu Vlad, Vlad Bontas, Edward Radu, Madalin Ghita, Mihnea Lepadatu, Antonie Samoila si Stefan Iordache

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!