CINCI MEDALII DE AUR PENTRU JUDOKA DE LA CS PETROM PLOIESTI

Iulie 6, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Judo, Stirea zilei 3

judo_turnu_severin Turneul internaţional de judo “Cupa Drobeta”, ajuns la cea de-a 24-a ediţie, a reprezentat prilejul ideal pentru judoka de la CS Petrom Ploieşti pentru a-şi etala încă o dată supremaţia în sportul pe tatami.

La competiţie găzduită de sala sporturilor din Drobeta Turnu Severin au participa 400 de sportivi de la 30 de cluburi din România, dar şi din Bulgaria, Serbia, Grecia, Macedonia şi Ungaria.

În concursul rezervat juniorilor, CS Petrom a făcut legea câştigând nu mai puţin de trei medalii de aur pein Alexandra Viciu (57 kg), Adriana Vlădoiu (63 kg) şi Costin Luca (66 kg).

Florin Hârleţ (60 kg) şi Florin Gheorghe (55 kg) au obţinut medalii de bronz, tot în turneul juniorilor.

În concursul cadeţilor, ploieşteanul Andrei Lungulescu (81kg) a urcat pe a doua treaptă a podiumului de premiere, iar în competiţia rezervată copiilor, alţi doi judoka de la CS Petrom au obţinut medalii: una de argint, prin Denisa Ungureanu (44 kg) şi una de bronz, prin Tiberiu Ştefănescu (66 kg).

Suucesul sportivilor ploieşteni a continuat şi în cadrul finalelor Campionatului Naţional de Ne Waza (lupta la sol).

Structura doar pe trei categiorii de greutate, atât la masculin, cât şi la feminin, concursul a dat posibilitatea Adrianei Vlăoiu de a deveni campioană naţională la juniori U 20, sportiva de la CS Petrom învingând-o în finală pe colega ei, Alexandra Viciu.

De asemenea, în turneul copiilor, Denisa Ungureanu a câştigat şi ea titlul naţional, în vreme ce Tiberiu Ştefănescu a încheiat competiţia pe locul secund.

În concursul pe echipe, CS Petrom s-a situat pe poziţia a treia, după CSM Piteşti şi LPS CSU Piteşti.

Sportivii ploieşteni au fost însoţiţi la aceast turneu de un staff format din Gheorghe Savu- coordonator, Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu- antrenori şi Anicuţa Neculescu- maseur.

Comments

One Comment on "CINCI MEDALII DE AUR PENTRU JUDOKA DE LA CS PETROM PLOIESTI"

  1. Andreea Gheorghe on Mie, 8th Iul 2009 9:51 am 

    Felicitari pentru Jodoka de la CS Petrom Ploiesti!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!