BASTOANE SI GAZE LACRIMOGENE IN TRIBUNA DE LA FILIPESTI

Mai 17, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Partida desfăşurată pe stadionul “Metalul”, dintre AFC Filipeştii de Pădure şi Victoria Brăneşti, a oferit şi unele momente mai puţin întâlnite pe arenele de fotbal, cel puţin la partidele de la nivelul Ligii a III-a.

În minutul 55 s-a iscat o busculadă în suprafaţa de pedeapsă a oaspeţilor, împărţindu-se palme şi mai multe cuvinte neortodoxe. La meleul format au participat câţiva oficiali ai gazdelor, dar şi ai oaspeţilor. În urma acestor îmbrânceli, arbitrul Cătălin Popa l-a eliminat doar pe fostul jucător al Tricolorului Breaza, Răuţă, acordându-i un cartonaş galben şi localnicului Mihai.

Apoi, scandalul s-a extins în tribună, în special în sectorul rezervat suporterilor veniţi de la Brăneşti. Pentru a calma spiritele, un membru al Poliţiei Comunitare locale a dat cu spay cu gaze lacrimogene spre grupul susţinătorilor echipei ilfovene, moment în care nervii acestora au început să cedeze complet. Mai mult, în acea zonă se aflau şi câţiva membri ai colegei de serie şi eşalon, Conpet Ploieşti.

Nici aşa spiritele nu s-au calmat, astfel că forţele de ordine au fost nevoite să scoată bastoanele de cauciuc din dotare, ca apoi totul să culmineze cu o bătaie în toată regula. Din fericire, conflictul s-a aplanat destul de repede, fără ca cineva să solicite intervenţia ambulanţei.

Ce mai, a fost mai ceva ca la un derbi bucureştean de la nivelul primului eşalon fotbalistic al ţării.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!