ONUT SI BUDUR NU AU MAI INTRAT IN CANTONAMENT!

onut Începând de ieri, jucătorii Petrolului au intrat în cantonament, acţiune specifică pregătirii din pauza competiţională. Dacă, în primă fază, Vivi Răchită a anunţat că se va baza pe un lot de 20 de jucători, în cele din urmă, la Buşteni au ajuns doar 18 fotbalişti. Asta pentru că portarul Budur şi fundaşul Onuţ nu au mai făcut deplasarea.

La primul s-a renunţat după ce acesta a mai solicitat o rundă de negocieri, iar Onuţ are o situaţie un pic mai delicată, legată de anumite sume de bani pe care le mai are de primit de la fostul său club, Politehnica Iaşi”, ne-a declarat Tibi Baroian, director al Consiliului de Administraţie de la Petrolul.

Pentru că are doar un portar la pregătire - Ion Valentin- Vivi Răchită speră că, în cantonamentul de la Buşteni va veni, cât de curând un al doilea apărător al buturilor, al cărui nume este, deocamdată păstrat secret. De asemenea , fiind vorba despre o perioadă în care jucătorii vor fi testaţi în condiţii de efort, este foarte probabil ca unii dintre fotbaliştii aflaţi acum în lot să fie înlocuiţi, pe parcursul cantonamentului, care se va încheia în data de 25 iulie, urmând să fie „probaţi” mai mulţi fotbalişti, pe toate posturile.

O parte dintre aceştia vor putea fi văzuţi la lucru, de către suporterii echipei, sâmbătă, atunci când Petrolul va disputa o nouă partidă de verificare, împotriva grupării de primă ligă Internaţional Curtea de Argeş.

Comments

One Comment on "ONUT SI BUDUR NU AU MAI INTRAT IN CANTONAMENT!"

  1. Ziare24 on Dum, 19th Iul 2009 7:47 pm 

    Sunt jucatori buni, acum nu stiu ce s-a intamplat exact in fapt, dar eu zic ca merita atentie pentru a fi inclusi in echipa.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!