FOTBALUL JUDETEAN SE PUNE IN MISCARE PE 16 IULIE

Iulie 2, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF, Stirea zilei 2

După ultima Adunare Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Prahova, prilej cu care au fost realeşi, pentru încă patru ani, preşedintele Silviu Crângaşu şi “vicele” Teodor Negoiţă, fotbalul mic a intrat în vacanţă. Prima şedinţă în vederea pregătirii noului sezon competiţional va fi pe 16 iulie, când la sediul forului cu sediul lângă stadionul “Ilie Oană” vor trebui să fie prezenţi toţi delegaţii echipelor afiliate. Astfel, de la ora 15.00 va avea loc şedinţa cu reprezentanţii Ligii A Prahova. O oră mai târziu vor fi prezenţi delegaţii Ligii B Prahova, iar de la ora 17.00 se vor întâlni mandatarii echipelor care activează la ultimul eşalon fotbalistic judeţean. Pe lângă problemele organizatorice, cu acest prilej se va stabili şi ţintarul sezonului 2009-2010. În schimb, o săptămână mai târziu va avea loc şedinţa cu reprezentanţii echipelor de juniori.

În orice caz, fotbalul judeţean va începe, cel mai probabil, la începutul lunii august, prima competiţie care se va desfăşura fiind Cupa României, faza judeţeană, ediţia 2010-2011.

Intersport Plopeni, cea mai grăbită echipă

intersport_plopeni2Dintre echipele care activează în fotbalul păstorit de AJF Prahova, cea mai grăbită formaţie este Intersport Plopeni. Gruparea care-şi dispută meciurile considerate acasă pe arena “Gheorghe Şilaev”, din localitate, va juca în primul tur al Cupei României, faza naţională, din postura de câştigătoare a fazei judeţene. În turul inaugural al “competiţiei KO”, aşa cum mai este denumită această întrecere, Intersport Plopeni va întâlni o formaţie prahoveană care activează la nivelul celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Meciurile se vor disputa pe terenul echipei mai slab clasate pe 15 iulie. În altă ordine de idei, deşi fostului jucător al Astrei Ploieşti şi Metalul Plopeni, Daniel Movilă, i-a fost propus postul de antrenor al grupării plopenare, din câte se pare acesta nu s-a înţeles cu oficialii echipei Intersport. În aceste condiţii, după ce fostul tehnician Daniel Dumitrache a devenit secundul lui Valeriu Răchită la Petrolul Ploieşti, la cârma echipei din Plopeni va fi numit un alt tehnician, în cel mai scurt timp.

Comments

2 Comments on "FOTBALUL JUDETEAN SE PUNE IN MISCARE PE 16 IULIE"

  1. Andrei on Mie, 29th Iul 2009 10:31 pm 

    As dori si eu programul juniorilor pentru sezonul 2009/2010 daca s-a facut. astept raspuns pe email sau nu stiu ,aici. salut jogoscasinoonline.eu

  2. Cristi DAMIAN on Mie, 5th Aug 2009 10:58 pm 

    Nu s-a facut programul la juniori, abia pe 27 august se va stii exact Bonus Fara Depunere

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!