PETROLUL TELEAJEN PLOIESTI-CONPET PLOIESTI 1-1 (0-0)

Iulie 20, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Arenă: “Lukoil”, Teleajen. Asistenţă: circa 50 de spectatori. Au marcat: Andrei/Iacob (pen).

TELEAJEN: Mălescu - Avădanei, Ionescu, M. Oprea, Panait - Cernea, Bărăgan, Filip, Răducanu, Andrei - Ene. Au mai evoluat: Dumitrescu - Zaharia, Bădu, Bobeică, Stan, Constantin. Antrenor: Ion Albină.

CONPET: Bica - Dan, Lungu, Creţu, Stanca - Maria, Baciu, Enescu, Stăncescu - Ivan, Iacob. Au mai intrat: Dinu - Frâncu, Cioc, Lică, B. Oprea, C. Ilie, Gheba. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

A arbitrat: Andrei Antonie (Breaza).

Ieri, de dimineaţă, pe terenul de fotbal de la capătul platformei industriale Teleajen s-a disputat revanşa partidei amicale dintre Petrolul Teleajen şi Conpet Ploieşti, ambele echipe evoluând, din sezonul viitor, pe cea de-a treia scenă a fotbalului autohton. Dacă în primul meci transportatorii de ţiţei prin conducte s-au impus cu scorul de 3-1, de această dată partida s-a încheiat nedecis, 1-1. Primi care au deschis scorul au fost gazdele, Andrei executând perfect o lovitură liberă de la 30 de metri, la doar 15 minute de la reluarea celei de-a doua reprize a întâlnirii. Până la urmă, oaspeţii au restabilit egalitatea, cu cinci minute înainte de final, din dreptul punctului cu var, Iacob fiind autorul golului care a făcut ca partida să se încheie nedecis.

În următorul joc amical, Petrolul Teleajen va întâlni pe echipa de Liga A Prahova, Intersport Plopeni, în timp ce jucătorii grupării de la Strejnic parcurg, şi în această săptămână, perioada centralizată de pregătire, fiind posibil ca la finele săptămânii să dispute un meci de verificare.

L-au luat pe Mihai Ene

În jocul cu formaţia Conpet Ploieşti, în lotul grupării Petrolul Teleajen şi-a făcut apariţia şi omul decisiv al meciului de baraj pentru accederea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării: atacantul Mihai Ene. Chiar dacă jucătorul care a început fotbalul la formaţia de la capătul Platformei Teleajen mai avea un an de contract cu AFC Filipeştii de Pădure, oficialii celor două cluburi au ajuns, până la urmă, la un numitor comun, şi astfel, Ene va evolua, din sezonul viitor, pentru echipa finanţată şi prezidată de către Mircea Bucur.

Vali Negoiţă, noul antrenor al Teleajenului

Din sezonul viitor, pe banca tehnică a grupării Petrolul Teleajen va sta fostul antrenor al Chimiei Brazi, Valentin Negoiţă. “Am ajuns la un acord cu Negoiţă şi el va fi antrenorul nostru pentru campionatul care stă să înceapă”, ne-a spus Bucur, care a mai adăugat: “Marţi sau miercuri vom parafa actele şi din acel moment se va apuca de pregătirea formaţiei. În schimb, în zilele următoare se va stabili şi situaţia antrenorului care a antrenat formaţia în ultimul timp. Sper, totuşi, ca Lucian Sotir să rămână la Centrul de Copii şi Juniori al echipei noastre”. La meciul cu formaţia Conpet Ploieşti a luat loc pe banca tehnică antrenorul cu portari ai echipei, Ion Albină.

Trebuie precizat faptul că după ce a reuşit să promoveze echipa în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, Valentin Sinescu a preferat să nu mai continue la gruparea din Teleajen, ocupându-se, actualmente, de destinele grupării  CS Domneşti, team care combate în primul eşalon fotbalistic judeţean din Ilfov.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!