LIGA EUROPA: STEAUA VA INTALNI PE MOTHERWELL IAR SC VASLUI VA DA PIEPT OMONIEI NICOSIA

Iulie 24, 2009 by redactie  
Filed under Cupe Europene, Stiri principale

Aseara, Steaua si SC Vaslui si-au aflat adversarele pentru turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

După excursia din Ungaria steaua va întâlni formaţia scoţiană Motherwell, care a trecut, cu 8-2 (scor general), de Flamurtari Vlore, în timp ce SC Vaslui va da piept cu Omonia Nicosia, care a trecut, cu 8-1 (scor general), de HB Thorshavn.

Pe lângă pofta de gol arătată de cele două formaţii, Steaua şi SC Vaslui vor trebui să treacă şi peste faptul că vor juca primul meci pe teren propriu. Mai mult, Steaua are deja mari probleme de efectiv, după accidentările lui Ghionea şi Bicfalvi şi suspendările primite de Toja şi Petre Marin.

Motherwell a câştigat campionatul Scoţiei în 1932, Cupa Scoţiei în 1952 şi 1991, iar antrenorul Jim Gannon are la dispoziţie jucători ca Stephen Craigan, 40 de selecţii în naţionala Irlandei de Nord, John Sutton, crescut de Tottenham Hotspur, Steven Hammel, internaţional scoţian, sau Mark Reynolds, internaţional scoţian de tineret.

Omonia Nicosia a câştigat de 19 ori campionatul cipriot, ultima dată în 2003, şi de 12 ori Cupa Ciprului, ultima dată în 2005. Antrenorul Takis Lemonis are la dispoziţie jucători precum Timo Wenzel, fost la VFB Stuttgart, Anton Zlogar, 37 de selecţii în naţionala Sloveniei, Maciej Zurawski, 72 de selecţii şi 17 goluri pentru naţionala Poloniei, Bruno Aguiar, fost la Benfica Lisabona, Dimitrios Grammozis, fost la Hamburg, Michalis Konstantinou, fost la Panathinaikos Atena şi Olympiakos Pireu, Christos Patsatzoglou, 36 de selecţii în naţionala Greciei, şi Mahamadou Sidibe, 90 de selecţii în naţionala statului Mali.

Sursa: amosnews jogoscasinoonline.eu

Comments

One Comment on "LIGA EUROPA: STEAUA VA INTALNI PE MOTHERWELL IAR SC VASLUI VA DA PIEPT OMONIEI NICOSIA"

  1. Andreea on Lun, 27th Iul 2009 9:08 pm 

    Steaua s-a descurcat bine pana acum, sper sa continue sa aiba succes.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!