RESTRUCTURARE LOT ARBITRII: COMUNICAT AL COMISIEI JUDETENE A ARBITRILOR PRAHOVA

Iulie 21, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal AJF

cristian_nica2 Comisia Centrala a Arbitrilor a publicat, ieri, pe site-ul sau, lista cu arbitri si arbitri asistenti la care a renuntat ca urmare a restructurarii loturilor, la nivelul ligilor 2 si 3, pentru editia de campionat 2009-2010. Printre cei 92 de cavaleri ai fluierului se afla, din pacate, si 5 prahoveni, componenti ai Ligii a 3-a, arbitrul Mihai Dogaru si arbitri asistenti: Emil Bozieru, Madalin Iancu, Cristian Lefter si Emil Pascu.

Comisia Judeteana de Arbitri le multumeste celor cinci pentru intreaga activitate depusa la nivel national, ca reprezentanti ai Prahovei, si isi exprima speranta ca acestia isi vor folosi experienta acumulata in campionatul judetean, ca arbitri sau observatori, alaturandu-se CJA in activitatea de descoperire si formare de noi cavaleri ai fluierului.

Presedintele CJA, Cristian Nica, considera ca lovitura primita de Prahova prin renuntarea la cei cinci este una extrem de grea, dar trebuie sa privim inainte cu speranta ca acestia vor fi inlocuiti rapid de cativa dintre cei peste 100 de tineri cu varsta sub 22 de ani pe care Colegiul Judetean ii are in momentul de fata. Din acest punct de vedere CJA sta foarte bine avand unul dintre cele mai tinere loturi de arbitri din tara si totodata perspectiva ca arbitrajul prahovean este pe drumul cel bun.

CJA PRAHOVA

Varsta celor cinci arbitri:

Mihai Dogaru (Ploiesti) - 34 ani jogoscasinoonline.eu

Emil Bozieru (Baicoi) - 34 ani Bonus Fara Depunere

Madalin Iancu (Ploiesti) - 31 ani

Cristian Lefter (Urlati) - 35 ani

Emil Pascu (Magureni) - 32 ani

In alta ordine de idei, in cursul acestei luni, CJA Prahova a desemnat 3 arbitri de perspectiva, din lotul judetean, care urmeaza a fi monitorizati de catre CCA in vederea promovarii in lotul Ligii a 3-a. Acestia sunt: Andrei Moroita (arbitru, Ploiesti, 23 ani), Mihai Amoraritei (arbitru, Campina, 22 ani) si Ionel Gheonea (arbitru asistent, Urlati, 22 ani).

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!