ATENTIE LA SAGEATA STEJARU!

meci-stejaru-farul-ii Oarecum normal, iubitorii de fotbal din Ploieşti au zâmbit – dacă nu cumva au râs de-a binelea – atunci când au aflat că în primul meci din noul sezon al Ligii a II-a, Petrolul va juca împotriva unei formaţii de care nimeni nu a auzit în Prahova: Săgeata Stejaru.

Ce trebuie ştiut şi de către suporteri, pentru că Răchită şi ai lui ştiu cu siguranţă acest lucru, este faptul că Săgeata Stejaru nu este o formaţie pe care să o iei în râs.

Gruparea tulceană are potenţial financiar, ceea ce contează în această perioadă de criză, şi a promovat în Liga a II-a după ce a luat locul celor de la FC Buftea.

Antrenor este binecunoscutul Aurel Şunda, iar în lotul tulcenilor se regăsesc jucători cu experienţă, unii dintre ei chiar la nivelul primului eşalon al fotbalului românesc: Olteanu, Goşa, Şoltuz, Paleacu, Dicu, Mavriche, Gheorghiţă sau Posteaucă. De asemenea, la Săgeata a ajuns şi fostul golgheter de la Jiul Petroşani, Alexandru Chiţu.

În aceste condiţii, meciul de debut al Petrolului, mai ales în noua conjunctură creată la formaţia ploieşteană, nu va fi deloc unul uşor, aşa cum ar putea să creadă unii suporteri. Pe de altă parte, este cu adevărat trist că s-a ajuns ca o formaţie cu renumle Petrolului să aibă probleme reale înainte de un meci cu Săgeata Stejaru.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!