CONFIRMARI DE LA FOSTI JUCATORI

attila_hadnagy Dacă în momentul de faţă Petrolul Ploieşti a ajuns să aibă în lot jucători ca Hoprich, Hong sau Stanca- fotbalişti care nu au cotă de piaţă- foştii jucători ai echipei ploieştene s-au făcut remarcaţi în prima rundă din Liga I de fotbal, la echipele la care evoluează în acest moment.

Fostul golgheter al Petrolului, timp de două sezoane consecutiv - Attila Hadnagy (în foto)- a revenit printre titulari la echipa de sub poalele Tâmpei- FC Braşov- şi a marcat golul victoriei echipei sale în partida disputată în deplasare cu Unirea Alba Iulia.

Un meci bun a făcut în runda inaugurală a Ligii I şi Gabriel Paraschiv, fostul căpitan al Petrolului - acum la Oţelul Galaţi- pasând decisiv pentru Axente, cel care a marcat golul victoriei echipei gălăţene în deplasarea de la Curtea de Argeş, acolo unde colegii lui “Para” au dat replica gazdelor de la Internaţional.

De asemenea, în prima rundă a Ligii I de fotbal a evoluat şi Ionuţ Costache, fostul fundaş al Petrolului debutând pentru Poli Iaşi în meciul pierdut de gruprea moldoveană, în Giuleşti, împotriva Rapidului. Costache a evoluat ca fundaş stânga şi a avut o şansă importantă de a marca în prima repriză, când a reluat periculos, cu o lovitură de cap, din 6 metri, după o lovitură de colţ a ieşenilor.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!