CE TREBUIE SA STIE VALENTIN LAZAR

valentin_lazar Când ai 20 de ani lumea ţi se pare mică, lucrurile, de orice natură ţi se par accesibile şi provocările de orice fel ţi se par banale.

Este şi cazul lui Valentin Lazăr (în foto), un fotbalist care a plecat de la Petrolul la Chimia Brazi pentru a putea să joace titular şi, evident, pentru a creşte nivelul evoluţiilor sale din teren.

Convins fiind că nu poate pierde locul de titular, Lazăr a dat-o în bară! Cel puţin până acum.

În primul meci de campionat a evoluat slab şi a fost trecut pe banca de rezerve de antrenorul Ion Cojocaru.

Apoi, Lazăr, i-a spus antrenorului său că el nu mai vrea să joace în bandă, pentru că nu se simte în largul său pe acest post, deşi , la Petrolul, a fost folosit tocmai pe benzile terenului pentru că are viteză şi profilul său de joc se mulează pentru poziţiile din marginea terenului.

El vrea să joace în spatele vârfurişlor, un fel de „volante”. În meciul de cupă cu Petrolul a jucat pe acest post şi a demonstrat că „ e apa adâncă” pentru el în acea zonă de teren.

Aşa că Lazăr, care are calităţi indiscutabile pentru a ajunge un fotbalist apreciat, ar trebui să lase figurile şi să pună osul la treabă. Pentru binele lui şi al echipei de lângă Combinat, care şi-a pus mari speranţe în blondul mijlocaş venit de la Petrolul.

Comments

One Comment on "CE TREBUIE SA STIE VALENTIN LAZAR"

  1. mese on Mie, 2nd Sep 2009 1:12 pm 

    Trebuia sa se gandeasca mai bine inainte sa faca miscarea asta.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!