370000 DE EURO PENTRU PETROLUL PLOIESTI!

Septembrie 8, 2009 by Nelu Stefanescu  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

sigla_petrolul În şedinţa Consilului Local al Municipiului Ploieşti, disputată luni după-amiază, s-a luat în discuţie şi finanţarea echipei Petrolul Ploieşti din banii de la bugetul local.

Pentru reprezentanţii grupării fanion a judeţului Prahova a fost o şedinţă de bun augur, pentru că, în cadrul acesteia, consilierii locali au votat pentru susţinerea financiară a echipei ploieştene.

„S-a aprobat suma de 370 000 de euro pentru susţinerea activităţii clubului de fotbal Petrolul Ploieşti până la sfârşitul acestui an, banii urmând să intre în conturile noastre până la finele acestei săptămâni. Este o veste foarte bună pentru noi. Primii bani vor fi direcţionaţi către datoriile acumulate până acum, de la începutul pregătirii.

De asemenea, se vor achita salariile restante ale jucătorilor, ale antrenorilor şi ale celorlalţi angajaţi ai clubului”, ne-a declarat Alexandru Crângu, directorul executiv al FC Petrolul.

Tot de la oficialul ploieştean am aflat că primarul Andrei Volosevici a făcut deja demersurile necesare şi către Instituţia Prefectului pentru obţinerea cât mai rapidă a avizului necesar din partea acestui for pentru ca banii să fie viraţi către club până vineri.

Nelu Stefanescu / Edi Moldovan jogoscasinoonline.eu

Comments

One Comment on "370000 DE EURO PENTRU PETROLUL PLOIESTI!"

  1. Claudiu on Mar, 8th Sep 2009 10:12 pm 

    Vor pierde!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!