GHINIONUL ULTIMULUI MINUT

Septembrie 14, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a

toporan Echipa de Liga a III-a, AFC Filipeştii de Pădure, îşi continuă seria eşecurilor de pe teren propriu şi după etapa de la finele săptămânii trecute, când au remizat, scor 1-1, partida cu nou promovata CSM Târgovişte. Din păcate pentru prahoveni, pe stadionul de la Diţeşti gazdele nu au mai câştigat într-un meci oficial de aproape 300 de zile, ultima izbândă petrecându-se în ultima etapă a turului ediţiei trecute de campionat, când au câştigat cu 3-1 disputa cu Royal Braşov (28 noiembrie 2008).

Este al doilea meci consecutiv de pe teren propriu în care gazdele s-au văzut egalate pe tabela de marcaj în secvenţele de final ale meciului, după ce au controlat ostilităţile pe toată durata întâlnirii. După lovitura de cap în bară a lui Mihai, acelaşi jucător a scos, la mijlocul primei reprize, o lovitură de pedeapsă, care a fost transformată precis de către fostul jucător de divizia A, Toporan (în foto; minutul 31). Aşa cum au păţit şi în finalul partidei cu formaţia Comprest GIM Bucureşti, prahovenii au fost egalaţi în ultimul minut, Filip profitând de o eroare în lanţ în defensiva gazdelor şi a adus un punct nesperat dâmboviţenilor (89). Pentru această întâlnire tehnicianul George Niculuţ a mizat pe următoarea formulă de echipă: D. Şandru – Picior, Toporan, Ghiţă, B. Şandru – Stoica, Ojică, Fieraru, Niţoi (87 Zăgan) – Mihai (77 Simion), Bădoiu.

”Nici nu ştiu ce să vă spun despre acest meci. Este inadmisibil să nu câştigăm două meciuri consecutive pe teren propriu, fiind egalaţi în ultimul minut”, ne-a declarat directorul sportiv al formaţiei, Nicolae Vereu.

În următoarea etapă AFC Filipeşti va întâlni, în deplasare, pe Kaproni Boldeşti

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!