RATP PLOIESTI ISI VA RELUA PREGATIRILE

O echipă de veche tradiţie în peisajul fotbalului prahovean judeţean, AS RATP Ploieşti, desfiinţată în anul 2004 a revenit, din nou, în competiţiile organizate de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova începând cu acest sezon competiţional 2009-2010. Contractul de Societate Civilă al noii Asociaţii Sportive “RATP” Ploieşti – fără personalitate juridică – practic “ţidula” de renaştere a acestei grupări fotbalistice care a mai purtat şi denumirea de “Tramvaiul” Ploieşti aparţine unor pasionaţi din cale afară ai sportului rege, Florin Marin şi Vasile Gheorghe care sunt angajaţi, cu vechi state de serviciu, la cunoscuta societate ploieşteană de transport persoane în comun.

Ca orice asociaţie sportivă afiliată la AJF Prahova formaţia RATP  Ploieşti a fost repartizată la nivelul Ligii “C” – Prahova, seria municipală, alături de alte 17 competitoare. Încropită în mare grabă, gruparea ploieşteană ocupă la finele acestui tur de campionat locul 14, o clasare mulţumitoare pentru început, după cum ne spunea “veteranul” echipei, portarul Vasile Gheorghe care la 56 de ani (n.n – !!!) se încumetă să mai facă “tumbe” între stâlpii porţii şi bara transversală! Mai mult decât atât, în calitatea sa şi de antrenor secund nu se sfieşte să dea sfaturile necesare, chiar de pe gazon, mai tinerilor lui colegi de echipă.

Demn de semnalat este faptul că echipa are un tehnician cu experienţă, Aurelian Virgil Pascu, antrenor şi în cadrul centrului de copii şi juniori de la CS Conpet Ploieşti, dar şi mulţi componenţi ai formaţiei angajaţi la RATP Ploieşti, cu toţii dornici să reprezinte cu demnitate cunoscuta societate prahoveană. Şi ast în condiţiile în care, deocamdată, conducerea executivă a intreprinderii ploieştene nu se prea interesează de această grupare sportivă. Antrenorii şi jucătorii aşteaptă, totuşi, şi o “mângâiere” din partea managerului general, Radu Popescu şi, chiar de la primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, asta ca urmare a faptului că RATP-ul se află în subordinea, directă, a municipalităţii.

 Liantul dintre echipă şi conducerea societăţii, de ce nu şi cea sindicală, ar putea fi “pivotul” Florin Marin, omul care a parafat reînfiinţarea echipei şi care, ni s-a spus este şi inginer în cadrul garajului auto al societăţii. În calitatea sa de preşedinte al clubului, mare iubitor de fotbal, ar avea acele pârghii necesare să se facă auzit la nivelul unităţii vizavi de necesităţile reale ale unei echipe de fotbal, cam singura din Ploieşti, rămasă în competiţiile oficiale la nivel judeţean.

 Cu timpul, poate, că vor veni şi zile frumoase pe strada Găgeni acolo unde îşi are sediul RATP Ploieşti, mai ales că se zvoneşte şi un oarece interes privind înfiinţarea unei echipe de fotbal feminin la nivelul primului eşalon fotbalistic din România începând din sezonul 2010-2011!

 Echipa “şoferilor” ploieşteni care evoluează pe terenul de la “Dorobanţul” bază sportivă obţinută cu acordul preşedintelui Chimiei Brazi, Lucian Rădulescu, va efectua, chiar azi, primul antrenament la care, cu siguranţă va fi prezent următorul lot de jucători:Vasile Gheorghe, Cristian Pandelescu (portari) – Cristian Nănescu, Marian Voicu, Andrei Pantilimonescu, Alexandru Dumitru, Viorel Chiva, Alexandru Adrian Manolache, Nicolae Rădoiu, Răzvan Teodor Dobrică, Laurenţiu Bălăşoiu, Mihai Florin Dumitrescu, Gabriel Ciprian Stavre, Cristian Fănel Voicilaş, Ionel Vereş, Beniamin Ion, Mădălin Florin Stavre, Georgian Daniel Drăghici, Georgian Adrian Niculae, Nicolae Daniel Chioveanu, Dănuţ Costel Miscorici şi Aurelian Gheorghe (jucători de câmp).

Comments

One Comment on "RATP PLOIESTI ISI VA RELUA PREGATIRILE"

  1. anonim on Lun, 25th Ian 2010 3:25 pm 

    Va Sugerez Sa luati doi jucatori destuii de bunii de la Cs Brazi Popesti ambii Varfii sunt cei mai buni din echipa aia este cu voi in serie jucatorii va spun ca iam urmarit la fiecare meci….pe varf in striga Chinezu….si cel deal doilea moldoveanu…..joaca in saptele lui sunt golgeterii echipei cautatii si nu aveti ce regreta jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!