NU CONTEAZA REZULTATUL?

Februarie 8, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial, Stiri principale

Este clar! A devenit o marotă în rândul antrenorilor de la echipele de fotbal care pierd meciurile de verificare să declare că nu contează rezultatul acestor dipute, ci alte aspecte: dăruirea jucătorilor, aşezarea în teren, pregătirea fizică şi altele de acest gen.

Chiar dacă aşa susţin tehnicienii în cauză, personal nu am văzut niciun antrenor al unei echipe care pierde un meci amical care să nu fie supărat pentru înfrângerea echipei sale.

Şi, într-un fel e normal, pentru că toate „bla-bla-urile” enumerate mai sus alcătuiesc , practic, evoluţia de ansamblu a echipei.

Păi, dacă într-un meci amical jucătorii au dăruire, sunt bine pregătiţi fizic şi sunt aşezaţi bine pe teren, atunci echipa în cauză ar trebui să câştige. Aşa că, domnilor antrenori, mai lăsaţi „placa” uzată cu „nu contează rezultatul”.

Contează, căci altfel nu ar mai avea rost ca jocul să se dispute.

Nu poţi să le ceri jucătorilor tăi să aibă o mentalitate de învingători atunci când ei sunt ciuca bătăilor. Chiar şi în meciuri amicale!

Comments

One Comment on "NU CONTEAZA REZULTATUL?"

  1. Bazin inot on Lun, 8th Feb 2010 6:09 pm 

    Asta cu nu conteaza rezultatul este ca sa se mai spele si ei. Acum ce sa spuna ” am fost atat de varza azi incat am pierdut si amicalul” Se spune nu conteaza amicalul, cu astia doar ne am incalzit :)

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!