DISTRACTIE CU O FOSTA ECHIPA DE CUPA UEFA

Februarie 9, 2010 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

La finele săptămânii trecute, echipa AFC Filipeştii de Pădure a înregistrat o nouă victorie în jocurile de verificare. Trupa pregătită de George Niculuţ a învins cu scorul de 5-2 formaţia Flacăra Moreni (divizia D Dâmboviţa), grupare care la mijlocul anilor ’80 reprezenta ţara noastră în Cupa UEFA! Cel mai bun om al întâlnirii a fost mijlocaşul Marius Dascălu (în foto), jucătorul venit de la Tricolorul Breaza reuşind să puncteze de trei ori. În schimb, celelalte două goluri ale prahovenilor de Liga a III-a au fost semnate de atacantul Alexandru Bârsan şi mijlocaşul de bandă dreapta Ionuţ Chiriţă. A fost a două victorie în aceeaşi săptămână pentru echipierii de la AFC Filipeştii de Pădure în jocurile de verificare, după ce învinseseră, cu scorul de 2-1, ocupanta locului secund din seria a treia din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării – Conpet Ploieşti.

Revenind la disputa cu Flacăra Moreni, tehnicianul George Niculuţ a mizat pe următorul lot de jucători: D. Şandru – Năescu, D. Petre, M. Cazan, L. Radu – I. Chiriţă, Budileanu, Al. Ştefan, Dascălu – Elisei, Bârsan, iar pe parcursul partide au mai fost folosiţi Niţoi şi Brebenel. În schimb, portarul Răchită şi jucătorii de câmp B. Marinescu, Pelmuş, Toader şi Biţică nu au evoluat.

Aşadar, în urma celor două victorii de săptămâna trecută, oficialii echipei AFC Filipeştii de Pădure speră să aibă rezultate şi în campionatul care stă să înceapă. La finele turului, prahovenii se situează pe locul al XVII-lea, cu o zestre de 11 puncte.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!