CSM PLOIESTI SE AGATA DE ULTIMUL FIR DE ATA

Mai 22, 2009 by redactie  
Filed under Handbal

csm ploiestiDeşi sezonul 2008-2009 al Ligii Naţionale de handbal feminin a luat sfârşit pe teren, echipa CSM Ploieşti încă mai speră ca în ediţia următoare să evolueze în acelaşi eşalon, cu toate că s-a situat pe poziţia a 13-a, retrogradabilă. După cum ne-a mărturisit preşedintele formaţiei ploieştene, Dan Bisoceanu, prezent la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Handbal, care a avut loc pe 19 mai, la Bucureşti, conducerea forului naţional ia în considerare disputarea unui baraj pentru promovarea în Liga Naţională.

Atât timp cât există posibilitatea disputării unui baraj, noi încă mai sperăm să rămânem şi anul viitor în Liga Naţională. Toată lumea ne-a spus că valoarea echipei este în primele opt locuri ale campionatului şi că ar fi păcat să nu fim şi sezonul următor în prima ligă. Eu cred că va fi bine pentru noi, iar eforturile din acest an să nu fie făcute în van. Echipa îşi va continua antrenamentele, deoarece dacă se va lua decizia efectuării unui baraj, jucătoarele să fie pregătite şi motivate pentru a evolua cât se poate de bine, ne-a declarat oficialul ploieştean.

În privinţa unor eventuale modificări în lotul echipei, acelaşi preşedinte Dan Bisoceanu ne-a precizat că formaţia se va despărţi de patru-cinci jucătoare, de randamentul cărora nu au fost mulţumiţi pe parcursul sezonului, dar, momentan, nu poate să afirme cine anume. Oficial, sezonul se va încheia pe 1 iunie, aşa că mai este suficient timp pentru a se decide modul de acţiune în viitor pentru CSM Ploieşti.

sursa:  handbalfan.com

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!