GOLGHETER NEGLIJAT

mutiu Constantin Iulian Muţiu a fost transferat la Petrolul Ploieşti în urmă cu trei sezoane. El era, în acea perioadă, golgheter al Gloriei Buzău şi a crezut că a făcut o alegere bună atunci când a optat pentru Petrolul, o echipă care avea şanse să joace în prima ligă. Aşa credea Muţiu, care, între timp, a trebuit să asiste din postura de jucător al Petrolului, la promovarea echipei pe care tocmai o părăsise, Gloria Buzău.

Apoi, Muţiu şi-a văzut de joc la Petrolul şi a devenit, acum două sezoane,  golgheter şi la echipa lupilor galbeni. Golurile lui nu au ajutat, însă, gruparea ploieşteană să promoveze. Mai mult decât atât, în sezonul recent încheiat, Muţiu a fost „omul de sacrificiu”, pe postul său, acela de atacant central, fiind preferat de antrenorul de atunci, Sebi Tudor, juniorul care trebuia să apară obligatoriu în primul 11 al Petrolului.

Muţiu a fost tentat, la un moment dat, să răbufnească, dar s-a abţinut şi a înţeles că un jucător profesionist trebuie să se pună în folosul echipei din care face parte.

Chiar şi în aceste condiţii, atunci când Vivi Răchită a întocmit lista cu jucătorii pe care ar vrea să mizeze în viitorul sezon, Muţiu nu s-a regăsit printre aceştia, deşi caracterul său şi calităţile de vârf autentic l-ar fi recomandat pentru o menţinere în lot.

Este doar o părere!

Comments

One Comment on "GOLGHETER NEGLIJAT"

  1. Andreea on Dum, 5th Iul 2009 9:19 pm 

    Nu sunt microbista, dar ai tot dreptul sa ceri respectarea drepturilor, si nu e deloc bine ca golgeterul a fost neglijat.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!