TATONARI CU CS DOMNESTI

Iulie 6, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Situaţia financiară a nou promovatei în Liga a III-a, Petrolul Teleajen Ploieşti, nu este una tocmai roză, astfel că deja au apărat unele echipe interesate să preia locul formaţiei prezidate de către Mircea Bucur. În aceste condiţii, săptămâna trecuta, oficialul grupării ploieştene a purtat unele discuţii cu mai marii echipei ilfovene, CS Domneşti, formaţie care, în sezonul trecut, a ratat dreptul de a evolua, din campionatul viitor, pe scena celui de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. “Este adevărat că am discutat cu oficialii echipei CS Domneşti pentru a prelua locul nostru în Liga a III-a, dar până la urmă nu ne-am înţeles”, ne-a spus preşedintele Mircea Bucur, care a mai adăugat: “Chiar dacă primarul localităţii ilfovene, Tudor Gheorghe, este un om de mare caracter, nu se va realiza nicio tranzacţie între cele două părţi. Totuşi, eu sper ca în ceasul al doisprezecelea să găsesc sursele financiare necesare pentru a continua activitatea la Ploieşti, mai ales că vom fi singura echipă prahoveană de divizia “C” care evoluează în primul municipiu al judeţului nostru”.

Ar fi păcat ca Petrolul Teleajen să nu evolueze, din sezonul viitor, în Liga a III-a chiar pe terenul pe care a cunoscut cele mai mari satisfacţii.

Se reunesc astăzi

După ce au amânat cu câteva zile reluarea pregătirilor de vară, ca urmare a faptului că mai mulţi jucători au susţinut, săptămâna trecută, examenul de Bacalaureat, iar alţii se aflau, încă, în vacanţă, lotul echipei se va reuni astăzi. Primul antrenament al sezonului va începe la ora 15.00, şi va fi susţinut pe arena de la capătul Platformei Teleajen. La primul apel al tehnicianului Valentin Sinescu vor fi prezenţi toţi componenţii lotului care au reuşit promovarea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Totuşi, din lotul Petrolului Teleajen ar putea lipsi patru dintre jucătorii care au dus echipa în Liga a III-a, aceştia fiind împrumutaţi de la alte grupări: atacantul Mihai Ene, fotbalist care aparţine de AFC Filipeştii de Pădure, Laurenţiu Costache şi Fabian Ungureanu, ambii legitimaţi la Chimia Brazi, cât şi rezerva de portar, Adrian Dumitrescu, jucător care aparţine formaţiei Petrolul Ploieşti.

Comments

One Comment on "TATONARI CU CS DOMNESTI"

  1. Andreea Gheorghe on Mie, 8th Iul 2009 9:53 am 

    CS Domnesti ar putea face performanta daca s-ar investi mai multi bani in ea. E o situatie comuna multor echipe.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!