TREI PENTRU EUROPA

Iunie 23, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a

După ce au reuşit să promoveze cu Tricolorul Breaza în Liga a II-a de fotbal din România, trei dintre fotbaliştii grupării prahovene ar putea pleca de la Breaza la formaţii din Ucraina, Germania şi Franţa.

Andrei Vasilescu, al doilea marcator al formaţiei în sezonul recent încheiat, cu 19 reuşite, va fi testat chiar de Mircea Lucescu, pentru un eventual transfer la echipa care a câştigat Cupa UEFA, Şahtior Doneţk.

Mijlocaşul Alin Liuba va da şi el o probă „de lucru” în Germania, la Munchen, la echipa TSV 1860, grupare care activează în divizia secundă din Bundesliga.

Al treilea jucător de la Tricolorul Breaza care ar putea evolua la o echipă din străinătate este portarul Marius Anghelache. El a participat recent la un trial de selecţie în Franţa şi a lăsat o bună impresie, două cluburi din Liga a III-a din Haxagon fiind interesate de serviciile sale.

Fără a avea certitudini în acest moment, cei trei au măcar o şansă importantă de a face pasul spre echipe mai cunoscute decât micuţa grupare din Breaza. Mai mult, exemplul lor este unul motivant şi pentru ceilalţi fotbalişti ai echipei antrenate de Florin Stăncioiu, evoluţiile bune ale acestora fiind urmărite, din câte se pare, şi de „observatori” străni.

Dacă nu vor trece de probele la care vor participa, Vasilescu, Liuba şi Anghelache vor reveni în ţară pentru a face joncţiunea cu actualul lot al Tricolorului.

Comments

One Comment on "TREI PENTRU EUROPA"

  1. CataliN on Mar, 30th Iun 2009 11:43 pm 

    Anghelache cel mai smecher portar..Eu zic ca are potential de divizia A nu de B…este un jucator de viitor…

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!