STEFAN CHITU, PRESEDINTE LA TRICOLORUL BREAZA

Stefan Chitu După ce pe 1 iulie şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte executiv al Astrei Ploieşti, Ştefan Chiţu şi-a găsit repede un angajament, urmând să devină noul ”şef” al nou promovatei în Liga a II-a, Tricolorul Breaza. Despre această mutare, fostul preşedinte al brezenilor, Constantin Anghelache, ne-a spus: ”Ştefan Chiţu va ocupa o funcţie executivă la Tricolorul Breaza, iar în alegerea noastră a contat şi faptul că domnul Chiţu este brezean şi este un nume în fotbalul românesc. Mai mult, odată cu această mutare, echipa noastră va organiza cantonamentele dinaintea jocurilor oficiale la hotelul Muntenia, din Câmpina, şi vom avea la dispoziţie, pentru antrenamente şi meciuri, arena Municipal din cel de-al doilea municipiu al judeţului”.

Anghelache va trece la AFC Filipeşti?


În urma mutării lui Chiţu la Tricolorul Breaza, fostul şef al viitoarei grupări de eşalon secund, Constantin Anghelache, ar putea fi numit preşedinte la echipa de Liga a III-a, AFC Filipeştii de Pădure. Acest fapt ar face ca echipa AFC Filipeştii de Pădure să devină, neoficial, ”satelitul” formaţiei Tricolorul din Breaza. ”În urma protocolului încheiat, clubul din comuna Filipeştii de Pădure va pune la dispoziţie bazele sportive ”Minerul” şi ”Metalul”, ambele urmând să fie folosite şi de echipa din Breaza”, ne-a spus Anghelache, care a mai adăugat: ”Cu siguranţă vom detaşa la Filipeşti 10-12 fotbalişti, mai ales că la această oră lotul nostru este unul extrem de numeros, numărând 38 de fotbalişti, aici incluzând şi sportivii noştri împrumutaţi la alte echipe. De pregătirea grupării din Filipeştii de Pădure se va ocupa Costin Plăvache. Dacă numărul de fotbalişti care ne aparţin va fi mai mare decât cel al jucătorilor care sunt ai clubului din Filipeşti, am prefera ca antrenamentele să se efectueze la Breaza, dar o discuţie în acest sens se va purta abia după stabilirea efectivului echipei de Liga a III-a”.

În altă ordine de idei, numirea lui Chiţu preşedinte la Tricolorul Breaza, iar a lui Anghelache la AFC Filipeştii de Pădure, cei doi şi-ar păstra funcţiile deţinute în cadrul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Acest lucru nu ar mai fost posibil, deoarece echipele care au activat în sezonul precedent, anume Astra Ploieşti şi, respectiv, Tricolorul Breaza, au promovat în eşalonele imediat superioare, astfel că pentru funcţiile deţinute de cei doi oficiali prahoveni ar fi trebuit să fie efectuate alegeri.

Cursaru, sub comanda lui Stăncioiu

În tentativa echipei Tricolorului Breaza de a se întări pentru noul sezon, oficialii formaţiei au ajuns, zilele acestea, la un acord verbal cu fostul golghter al diviziei A, atacantul Cătălin Cursaru Liber de contract, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Aerostar Bacău, jucătorul originar din Ploieşti se va alătura trupei pregătite de Florin Stăncioiu pe 13 iulie, când se va intra în cantonamentul de la hotelul Muntenia, din Câmpina.

Cursaru a fost golgheterul primei divizii în sezonul 2001-2002, cu 17 reuşite, pe când îmbrăca tricoul formaţiei FCM Bacău. Pe prima scenă a evoluat în 167 de partide, izbutind să perforeze plasa echipelor adverse de 51 de ori.

Un alt jucător interesant pentru Tricolorul Breaza este şi portarul Costin Oghinciuc, jucător care aparţine de Poli Iaşi şi care în ultima ediţie de campionat a evoluat pentru CS Buftea.

Altfel, primul amical pe care Tricolorul îl va susţine în această vară va fi în compania prim divizionarei Gloriei Bistriţa, joc care va fi găzduit de arena Municipal, din Câmpina, pe 17 iulie. Mai mult, în perioada imediat următoare, elevii lui Florin Stăncioiu vor întâlni în jocuri-test, la date care vor fi stabilite, alte două echipe de prim eşalon: Rapid Bucureşti şi Astra Ploieşti.

Cristi DAMIAN, Nelu ŞTEFĂNESCU

Comments

2 Comments on "STEFAN CHITU, PRESEDINTE LA TRICOLORUL BREAZA"

  1. Andreea Gheorghe on Mie, 8th Iul 2009 9:49 am 

    Foarte bine pentru el, ma bucur ca isi urmeaza destinul. Felicitari!

  2. myid on Dum, 19th Iul 2009 4:16 pm 

    http://tricolorul-breaza.wgz.ro/

    noul site al echipei din breaza jogoscasinoonline.eu

    stiri, noutati, jucatori si altele Bonus Fara Depunere

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!