DAN MARIAN, IN PROBE LA CONPET PLOIESTI

faza_conpet_ploiesti De câteva zile, la antrenamentele echipei de Liga a III-a, Conpet Ploieşti, se află unul dintre cei buni jucători prahoveni de la acest nivel, şi anume mijlocaşul Marian Dan. Fost echipier al formaţiei Chimia Brazi, Dan a fost pus “pe liber” de către conducerea grupării “chimiste” la finele ultimei ediţii de campionat. Fără a avea un sezon prea reuşit cu echipa care îşi dispută meciurile de acasă lângă combinatul Petrobrazi, Marian Dan a fost unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei, echipă care s-a scăpat de la retrogradare abia în ultimele etape ale campionatului.

Momentan, acesta nu a semnat niciun angajament cu formaţia transportatorilor de ţiţei prin conducte, el urmând să fie testat, pentru câteva zile, de către antrenorul Silviu Dumitrescu. În cazul în care Dan Marian va rămâne în lotul echipei Conpet Ploieşti, el ar urma să devină coechipier cu un fost coleg de la Chimia Brazi - Vasile Iacob. Cei doi au reuşit ca la finele sezonului 2005-2006 să promoveze cu gruparea “chimistă” pe scena celui de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării. Un bun prilej de a-l vedea la lucru pe fostul “chimist” va fi joi, de la ora 18.00, atunci când elevii lui Silviu Dumitrescu vor susţine primul test al verii, în compania echipei Petrolul Ploieşti.

Iacob rămâne pe loc

Chiar dacă s-a vorbit despre un eventual transfer al lui Iacob la Petrolistul Kaproni Boldeşti, până la urmă acesta nu se va realiza. “Iacob va rămâne la noi”, ne-a spus delegatul echipei, Adrian Samoilă. Altfel, după ce a fost prezent la primul antrenament al transportatorilor de ţiţei, moldoveanului Radu Oşciuc i s-a spus… la revedere. Dintre jucătorii de bază ai formaţiei, din campionatul viitor din lotul Conpetului nu vor mai face parte atacantul Marius Ivan - fotbalist care a debutat, deja, într-un meci amical pentru gruparea Petrolistul Kaproni Boldeşti, fundaşul central Daniel Chiriţă - aflat în probe la Petrolul Ploieşti şi fundaşul stânga Răzvan Anania - îşi caută echipă în Italia.

Comments

2 Comments on "DAN MARIAN, IN PROBE LA CONPET PLOIESTI"

  1. Mark @Invisible Yahoo on Mar, 7th Iul 2009 1:25 am 

    Ma indoiesc ca Dan Marian va ramane acolo..

  2. Andreea Gheorghe on Mie, 8th Iul 2009 9:51 am 

    Dan Marian e unul din jucatorii pe care ii admir cel mai mult. Ma bucur sa citesc despre el ca are sanse sa reuseasca.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!