PRIMUL AMICAL PENTRU PETROLUL

Iulie 4, 2009 by Nelu Stefanescu  
Filed under Fotbal Liga a II-a

Astăzi de dimineaţă, cu începere de la ora 11.00, componenţii noii echipe de fotbal a municipiului Ploieşti, gruparea pregătită de către Valeriu Răchită, va apărea public în primul meci amical al sezonului.

Parteneră de întrecere îi va fi formaţia din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, Petrolistul Kaproni Boldeşti, grupare care în primul sezon de Liga a III-a a obţinut rezultate foarte bune, terminând campionatulul pe locul al IV-lea. La performanţele obţinute de echipa patronată şi prezidată de către George Negoiţescu a contribuit şi tânărul tehnician al formaţiei, ex-petrolistul Dragoş Mihail Mihalache.

Jocul va avea loc pe cea mai mare arenă de fotbal a judeţului Prahova, stadionul “Ilie Oană”, din Ploieşti, un stadion care, încă, aşteaptă să fie “cosmetizat”, în cel mai scurt timp.

Cu siguranţă că la acest meci, chiar dacă are un caracter amical, vor fi prezenţi numeroşi ai formaţiei ploieştene, dornici să vadă la lucru pe fotbaliştii care din sezonul viitor ar putea îmbrăca tricourile “galben-albastre”.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!