CEL MAI BUN MIJLOCAS OFENSIV DIN LIGA A II-A

August 4, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal liga I, Stiri principale

marinescu_la_minge Aceasta este titlul neoficial pe care l-a primit fostul jucător al Petrolului Ploieşti, Laurenţiu Marinescu, cooptat în această vară în lotul campioanei României, Unirea Urziceni.

Sondajul efectuat în rândul suporterilor din toată ţara de către site-ul liga 2.ro, referitor la desemnarea celui mai bun mijlocaş ofensiv din Liga a II-a a scos în evidenţă popularitatea de care se bucură fostul căpitan al Petrolului în rândul celor care au urmărit cu atenţie, în sezonul anterior, ceea ce s-a întâmplat în al doilea eşalon fotbalistic al ţării.

Laurenţiu Marinescu a obţinut 23,28% dintre voturi, fiind urmat în topul preferinţelor suporterilor de către jucătorul portughez Hugo Moutinho, de la Drobeta Turnu Severin, cu 14, 66% şi de Mihai Stere- de la FCM Târgu Mureş, cu 13, 58%.

Interesant este faptul că Marinescu a obţinut această distincţie după cel mai slab sezon al său, pe parcursul trecutei ediţii de campionat el marcând doar 2 goluri, fiind şi multă vreme accidentat.

Marinescu nu a evoluat încă într-un meci oficial pentru Unirea Urziceni, debutul său la echipa campioană fiind amânat din cauza faptului că, deocamdată, nu este la acelaşi nivel al pregătiri fizice cu ceilalţi fotbalişti din lotul formaţiei ialomiţene.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!