FARA PLOIESTENI LA MONDIALELE DE BOX

August 4, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Box, Stiri principale

titi_tudor Federaţia Română de Box a dat publicităţii lotul cu care va aborda Campionatul Mondial de Box de la Milano, competiţie care va avea loc la Milano, în perioada 1-12 septembrie. Din păcate pentru şcoala de box ploieşteană nu este niciun pugilist originar din urbea aurului negru convocat la această acţiune, chiar dacă din principalul oraş al judeţului Prahova au plecat, de-a lungul timpului, doi campioni mondiali la profesionism - Leonard Doroftei şi Adrian Diaconu, plus foarte mulţi campioni naţionali.

Asta a fost decizia federaţiei şi o respectăm“, ne-a declarat antrenorul emerit Titi Tudor, care a mai adăugat: “La ultima ediţie a Campionatelor Naţionale de seniori, sportivul nostru, Georgian Popescu a câştigat titlul la categoria 69 de kg, iar la 57 de kg Vasile Sandu l-a bătut pe componentul lotului naţional, Iulian Stan, fără drept de apel, dar arbitri au judecat împotriva boxerului ploieştean. Pot să vă spun că dintre cei 13 pugilişti deveniţi campioni naţionali, 80 % dintre ei au trecut prin mâna mea la loturile naţionale. În ceea ce priveşte participarea pugiliştilor tricolori la Campionatul Mondial din Italia, încă de pe acum afirm că aceştia nu vor realiza mare lucru, ba mai mult mai marii federaţiei nu au impus niciun obiectiv delegaţiei noastre“.

Tot de la Titi Tudor am aflat că boxul românesc juvenil este într-un regres continuu. “Chiar dacă au declarat că vor construi diferite centre de box în întreaga ţară, care să fie gata până vor debuta Jocurile Olimpice din 2012, până acum nu au făcut nimic. Sunt invidioşi că eu am reuşit să deschis o şcoala de box la Bărcăneşti, iar ei nu au mişcat un pai până acum. O să vedeţi că de la şcoala mea de box vor ieşi viitori componenţi ai loturilor naţionale“, ne-a mai spus Titi Tudor.

Componenţii lotului naţional:

Răzvan Andreiana (Dinamo Bucureşti) - 54 kg
Iulian Stan (BC Dorbre Steaua Bucureşti) - 57 kg
Gabriel Podaşcă (BC Bute Pechea) - 60 kg
Traian Lupu (CSM Gladiatorii Iaşi) - 64 kg
Gavril Ronald (SCM Bacău) - 75 kg
Constantin Bejenaru (SCM Bacău) - 81 kg jogoscasinoonline.eu

Răzvan Cojanu (Dinamo Bucureşti) - +91 kg
Grigore Bondavali - antrenor principal Bonus Fara Depunere

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!