DEPLASARI DIFICILE PENTRU TELEAJEN

negoro După victoria din prima etapă de pe teren propriu, scor 1-0 cu Electrosid Titu, pentru formaţia Petrolul Teleajen Lukoil urmează două meciuri pe terenuri “străine”. “Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor mei din partida cu Electrosid Titu, mai ales că au făcut un joc foarte bun din punct de vedere tactic şi disciplinar”, avea să declare, după încheierea meciului, tehnicianul Valentin Negoiţă (foto).

La finele acestei săptămâni, în primul joc din deplasare din actuala stagiune, elevii antrenorului Valentin Negoiţă vor întâlni echipa giurgiuveană Viitorul Toporu. Chiar dacă au pierdut meciul de baraj care permitea accederea în Liga a III-a, jucătorii formaţiei din Toporu au fost promovaţi de către Federaţia Română de Fotbal după ce, în această vară, mai multe echipe de la acest nivel au renunţat să mai participe din cauza problemelor financiare. Apoi, o săptămână mai târziu, trupa ploieşteană va întâlni, de asemenea, în deplasare, pe Rapid Bucureşti II, grupare care în prima etapă a câştigat la scor disputa cu Petrolul Videle: 5-0.

“Despre formaţia Viitorul Toporu am strâns informaţii după meciul pe care l-au pierdut în prima rundă, în deplasare cu CSM Târgovişte”, ne-a spus Negoiţă, care a mai adăugat: “Ştiu despre ei că alcătuiesc o echipă cu media de vârstă ridicată şi sunt foarte agresivi în joc. Noi mergem la Toporu să nu pierdem şi dacă vom reuşi să câştigăm toate punctele puse în joc cu atât mai bine pentru noi. În schimb, trebuie să avem foarte mare grijă la meciul cu formaţia din Capitală, aceasta reuşind un rezultat foarte bun în etapa inagurală în faţa unui adversar pe care-l ştiam ca fiind unul redutabil”. Singura absenţă notabilă din tabăra ploieştenilor este cea a fundaşului central Marian Oprea, accidentat de ceva timp la genunchiul piciorului drept.

Până atunci, jucătorii formaţiei Petrolul Teleajen Ploieşti au întâlnit, aseară, la Câmpina, echipa satelit a ciprioţilor de la Omonia Nicosia. Jucătorii formaţiei din Insula Afroditei au disputat, la finele săptămânii trecute, un joc de verificare în compania grupării de Liga A Prahova, Unirea Câmpina, meci care s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!