TAMARJAN, IN LOTUL PENTRU MONDIALELE DE LA LONDRA

Septembrie 7, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Gimnastica

tamarjan_anamaria_milano2009 La finele săptămânii trecute a devenit oficial faptul că ploieşteanca Ana Maria Tămârjan la reprezenta ţara noastră la Campionatele Mondiale de Gimnastica de la Londra. Decizia a fost luată de către Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică, la propunerile antrenorilor de la lot.

La concursul care se va desfăşura în perioada 13-18 octombrie, în afara de sportiva care şi-a început cariera la clubul Petrom-Petrolul Ploieşti, în concursul fetelor ţara noastră va fi reprezentată şi de Sandra Izbaşa, Ana Porgras şi Diana Chelaru, rezervă fiind Gabriela Drăgoi. În schimb, la masculin delegaţia îi va include pe Marian Drăgulescu, Flavius Koczi, Marius Berbecar, Daniel Popescu, Cosmin Popescu, Robert Stănescu, rezerve fiind Alin Jivan şi Ovidiu Buidoşo.

La această competiţie România va deplasa numărul maxim de sportivi, adică şase la masculin şi patru la feminin, plus rezervele, dar că în conformitate cu regulamentul Campionatului Mondial Individual, vor intra doar trei în concurs. Însă, lista ar putea suferi modificări în funcţie de cerinţele de la ora concursului sau chiar a unor nedorite accidentări.

Obiectivul sportivilor noştri va fi cucerirea unei medalii şi una-două clasări pe locurile 4-6.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!