DUPA CE A ANUNTAT ACUM 4 ZILE CA SE RETRAGE, DANIEL CHIRITA A REVENIT LA ANTRENAMENTELE PETROLULUI!

Ianuarie 19, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

daniel_chirita

După ce anunţase că se retrage de la Petrolul Ploieşti, cel mai vârstnic jucător al echipei – Daniel Chiriţă – a revenit astazi asupra deciziei şi a reintrat în programul de pregătire al grupării petroliste.

Am avut o discuţie lămuritoare cu el şi se pare că a înţeles exact cum stau lucrurile. Chiriţă ştie că a greşit şi am hotărât să îi mai au o şansă, mai ales că şi el îşi doreşte acest lucru. Amenda de 500 de euro şi avertismentul pe care le-a primit rămân în vigoare”, ne-a declarat managerul Petrolului, Vivi Răchită.

Joia trecută Daniel Chiriţă plecase din cantonamentul Petrolului de la Predeal după ce avusese o altercaţie verbală cu Budescu. “Chiru” şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă pe care a avut-o la adresa coechipierului său şi lucrurile au reintrat în normal.

Revenirea lui Chiriţă la echipă ar putea rezolva, cel puţin teoretic, problema acoperirii postului de fundaş dreapta, aceasta fiind, de altfel, poziţie pe care “veteranul” Petrolului a devenit cunoscut în fotbalul românesc.

In alta ordine de idei, Petrolul va sustine, sambata, la incheierea cantonamentului de la Predeal, primul joc amical din 2010, urmand sa intalneasca pe Inter Clincen (Liga a III-a, Seria a 3-a, locul 4). Partida se va disputa la Valenii de Munte, incepand cu ora 11.00, locatia fiind aleasa si din dorinta oficialilor „galben-albastrilor” de a le oferi sansa si altor locuitori ai judetului sa urmareasca la lucru echipa ploiesteana. „Petrolul este echipa tuturor prahovenilor, iar pe viitor avem intentia sa mergem sa jucam in mai multe localitati din judet”, a spus Vivi Rachita.

Comments

2 Comments on "DUPA CE A ANUNTAT ACUM 4 ZILE CA SE RETRAGE, DANIEL CHIRITA A REVENIT LA ANTRENAMENTELE PETROLULUI!"

  1. d-t l mrn on Mar, 19th Ian 2010 9:49 pm 

    Edi, poate ca si alti locuitori ai tarii ar dori sa vada aceasta frumoasa echipa. De exemplu, cei de la Somcuta Mare, Poiana Marului, Crivina, Bragadiru si, nu in ultimul rand, cei de la Moreni.

  2. suporter on Mie, 20th Ian 2010 11:51 pm 

    nu nea jung atatia ani cand petrolul a jucat la Moreni. ce sa caute acolo…

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!