CRIZA DE ATACANTI

Ianuarie 20, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

kapronii_boldesti Într-o situaţie foarte neplăcută se află conducerea tehnică a echipei de fotbal Petrolistul Kaproni Boldeşti!

Nu de alta, dar nu este deloc liniştitor să ştii că ai la pregătire pentru cantonamentul montan (care începe maine, la Vila Mona din Poiana Ţapului) doar 17 jucători, dintre care 2 sunt portari, iar alţi trei se află încă la vârsta junioratului.

Mai mult decât atât, Marian Ilie şi Marius Rădulescu nu prea au cum să facă  minuni pentru a pregăti aşa cum trebuie faza de atac a formaţiei lor din moment ce, în acest moment există în lotul Petrolistului un singur atacant veritabil- juniorul Lişiţă. Asta în condiţiile în care, în această pauză de iarnă, au plecat de la Boldeşti nu mai puţin de 4 atacanţi: Ovidiu Paracshiv, Decebal Nae, Cristi Nica şi Sergiu Arnăutu. În aceste condiţii, cel mai probabil, pentru avanposturi, Ilie va miza pe mijlocaşii ofensivi George Bridinel şi Mihai Ene.

Pentru ca tacâmul să fie complet, unul dintre fotbaliştii cu potenţial ofensiv ai grupării prahovene – Costică Gherghe- a dat bir cu fugiţii. După ce a lipsit două zile de la antrenamente, el a găsit înţelegere la patronul George Negoiţescu pentru a se pregăti cu Juventus Bucureşti.

Nu la fel de clement s-a arătat, însă, antrenorul Marian Ilie, acesta declarând ferm că nu-l va reprimi la pregătire pe Gherghe, dacă el nu se va transfera la Juventus şi va dori să revină la Boldeşti.

În cantonamentul de la Poiana Ţapului este aşteptat, de sâmbătă, un alt junior- Vicenţiu Popescu – cel care se antrenează, în aceste zile, cu Petrolul Ploieşti.

Pregătirea montană a echipei din Boldeşti se va încheia pe 30 ianuarie, atunci când este programat un meci de verificare în compania Petrolului Ploieşti.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!