FARA BANI SI FARA JUCATORI

Ianuarie 20, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

marius_visan Lipsa banilor necesari pentru desfăşurarea unei activităţi fotbalistice normale la Breaza a făcut ca mai mulţi jucători să părăsească formaţia antrenată de Florin Stăncioiu, găsind înţelegere la preşedintele Constantin Anghelache pentru continuarea activităţii la alte cluburi.

Este cazul căpitanului Marius Vişan, cel care, nemulţumit de faptul că nu va mai primi restanţele financiare pe care clubul le are la el, a decis să îşi caute norocul la o altă grupare sportivă, cel mai probabil din Liga a III-a.

Vişan nu este singurul jucător care a plecat în această pauză de iarnă de la Breaza. Bogdan Marinescu- un titular obişnuit pentru Tricolorul în prima parte a campionatului, şi Marius Dascălu sunt alţi doi fotbalişti care au plecat de la Breaza, ei neintrând, se pare, în planurile tactice ale antrenorului Stăncioiu pentru returul campionatului.

Din fericire, pentru conducerea tenhică a Tricolorului, există şi jucători care şi-au arătat disponibilitatea de a evolua la formaţia prahoveană în ăpartea secundă a campionatului. Doi dintre aceştia au ajuns deja la pregătirile echipei. Este vorba despre Valeriu Aristan, revenit după o accidentare mai veche şi despre Ionuţ Achiţei, un tână de 20 de ani de la CF Predeal. Ambii sunt fundaşi centrali şi pot constitui un plus pentru defensiva Tricolorului, acesta fiind , de altfel, compartimentul „cu probleme” în tur.

Primul meci de verificare pentru Tricolorul Breaza în 2010 se va disputa sâmbătă, 23 ianuarie, pe teren propriu, împotriva unei alte formaţii din Liga a II-a, Dacia Mioveni, gruparea argeşeană aflându-se în cantonament la Sinaia.

Comments

2 Comments on "FARA BANI SI FARA JUCATORI"

  1. bogdan on Mie, 20th Ian 2010 6:32 pm 

    Oare de ce la altii se poate si la noi nu. Jucatorii pot sa lucreze undeva si in timpul liber sa se antreneze. Parerea mea e ca nu mai joaca cu sufletul si de asta nu au si rezultate. Se gandesc numai la bani.

  2. eu on Mie, 20th Ian 2010 7:59 pm 

    vino la filipesti visane .te esteptam cu bratele deschise.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!