S-A SCHIMBAT MODIFICAREA! VISAN RAMANE LA BREAZA

marius_visan  La antrenamentul de astazi dimineaţă al formaţiei Tricolorul Breaza a participat şi atacantul Marius Vişan, cel care, pe surse, fusese dat..”dezertor”!

Cerând mai multe explicaţii de la antrenorul Florin Stăncioiu acesta ne-a replicat sec “Nu s-a pus niciodată problema ca Vişan să plece de la noi! El este prezent la antrenamentele echipei, dacă vreţi vi-l dau şi la telefon!“.

 De la tehnicianul divizionarei secunde am mai aflat că au fost cooptaţi în lotul lărgit atacantul Alexandru Buga şi fundaşul central Alexandru Sterea, ambii provenind de la Şcoala de Fotbal Caraimanul “Euro Africa” din Buşteni, patronată de Petre Gavrilă.

La şedinţa tehnică de astazi au mai participat Liviu Pavel, revenit de la FC Vaslui , dar şi Daniel Minea, jucător al echipei din Breaza care a stat departe de gazon în urma unei serioase accidentări. Referitor la ghanezii Samson şi Moses, aşteptaţi la pregătirile echipei, Stăncioiu ne-a spus : “De mâine şi ei vor începe pregătirea de iarnă alături de colegii lor. Am vorbit chiar acum cu ei  şi erau la aeroport, deci au sosit cu bine în România“.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!