CRIZA-I CRIZA, PERFORMANTA-I PERFORMANTA!

Ianuarie 21, 2010 by Nelu Stefanescu  
Filed under Box, Stiri principale

Două dintre cele mai cunoscute echipe de box din judeţul Prahova, CS Petrom Petrolul Ploieşti şi Conpet Stelică Box, se află în febra pregătirii deschiderii noului sezon competiţional, motiv pentru care staff-ul tehnic al celor două grupări prahovene a găsit de cuviinţă ca elevii lor să se confrunte, sambata dimineaţă, într-un sparring interesant în sala de la UPETROM din Ploieşti, cu începere de la ora 11,00.
Atât antrenorul emerit Titi Tudor,  şeful centrului de la Petrom, cât şi omologul său, maestrul emerit Emil Popa, de la Conpet, se arată extrem de interesaţi de acest turneu amical, la care mai participă şi pugilişti de la celelalte cluburi prahovene, la toate categoriile de vârstă şi greutate.
Despre această etapă a pregătirilor derulate de la începutul anului şi până în prezent, Titi Tudor ne-a declarat: “Chiar dacă nu am putut organiza un cantonament centralizat, aşa cum ne-am fi dorit, sportivii noştri au avut, totuşi, un program riguros de pregătire aici, la sala noastră, unde dispunem condiţii suficient de bune de cazare şi masă. Nu s-a făcut rabat de la pregătire, toţi boxerii încadrându-se, fără să crâcnească, unui ritm de câte două şi trei antrenamente zilnice! A trebuit să ne adaptăm situaţiei de criză existente şi la nivelul clubului nostru. Dar criza-i criză, performanţa-i performanţă!“. Din câte ştim, este pentru prima oară în istoria clubului petrolist când tehnicienii de la Petrom nu au putut să beneficieze de un cantonament centralizat departe de casă.
Nu aceeaşi situaţie am întâlnit-o şi la Conpet, acolo unde lucrurile au stat cu totul altfel, elevii lui Emil Popa beneficiind de un “sejur” de 12 zile la Sărata Monteoru, unde au avut condiţii de pregătire impecabile.
Iată cum comentează antrenorul emerit Emil Popa această etapă a pregătirilor, de la începutul anului şi până acum: “Mă declar extrem de mulţumit de modul în care boxerii noştri s-au pregătit şi am convingerea că, deşi unii dintre ei sunt la început de drum, la competiţiile care vor urma vom scoate şi câteva rezultate care să răsplătească, într-un fel, efortul financiar al conducerii, pentru condiţiile create în condiţii de criză!“.
Cert este faptul că reuniunea care va avea loc sâmbătă, la sala UPETROM, va fi un ultim test pentru toate echipele prahovene care la începutul lunii viitoare, îşi vor “arunca” boxerii în “bătălia” de la Iaşi, acolo unde se va desfăşura o aprigă dispută pentru “Cupa României” – competiţie rezervată juniorilor.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!