PREMIERELE PETROLULUI

Februarie 3, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

staff_petrolul Sub conducerea actualului staff administrativ , alcătuit din Andi Crângu- preşedinte (foto, în dreapta) şi Vivi Răchită- manager (foto, în stânga), au fost bifate mai multe aspecte, în premieră, în activitatea clubului de fotbal Petrolul Ploieşti.

În primul rând, a fost deschis un magazin de prezentare al echipei, acest lucru fiind unul cu adevărat de impact în rândul suporterilor, aceştia având pentru prima dată în istoria clubului şansa de a procura echipament similar cu cel purtat de jucători, dar şi alte materiale promoţionale, care aduc un beneficiu în planul imaginii Petrolului.

Apoi, tot în timpul mandatului celor doi amintiţi anterior, gruparea ploieşteană a deschis un site oficial care funcţionează la parametri optimi, fiind actualizat corespunzător. Trebuie precizat faptul că site-ul formaţiei ploieştene, www.fcpetrolul.ro,  exista de mai multă vreme, dar abia de la sfârşitul lui 2009 acesta a devenit, în mod real, unul operaţional.

Mai mult, pentru a demonstra că interesul pentru promovarea imaginii este unul foarte mare, FC Petrolul a organizat şi va mai organiza, în funcţie de programul echipei, meciuri amicale în sală, în compania unor formaţii alcătuite din liceeni.

În fine, tot un aspect nou în activitatea grupării petroliste îl reprezintă şi proiectul prin care managerul Vivi Răchită doreşte ca Petrolul să dispute partide de verificare în cât mai multe localităţi din Prahova, tocmai pentru a da posibilitatea tuturor suporterilor din judeţ să vadă la lucru, “live” echipa lor de suflet.

Toate aceste acţiuni de promovare a imaginii echipei au arătat deja că sunt foarte utile, popularitatea echipei ploieştene fiind într-o creştere evidentă şi în prima lună a anului 2010.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!